2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
-
@abdullah_cevdet nasıl alım yapıyor kaç katı çağırır
-
@zenginmemur direk sozlu veya 20 katini sinava cagiriyor ama ysk hukukculari seviyor gelecek ilanda hukukcu agirlikli olabilir cok bel baglamayalim.
-
@paretowilfredo BDDK ve TMSF'den haber var mı?
-
İl göç gelecek mi duyum var mı ?
-
Gecen hafta cuma gecesi ticaret mufettislik ondan onceki cuma gecesi ticaret uzman yardimciligi geldi. İnşallah bu gece de ticaret denetmenlik gelir.
-
Ticaret denetmen yardımcılığı kaç kişi olur? Hangi puan türünden alır? @Antimülakat
-
Gençlik ve spor alımı gelmemiş mi oldu?Merkez teşkilatına 15 bilişim uzmanı diyor.
-
İl göçle ilgili 2021 yılında ilana çıkılacağına dair bir duyumum vardı ama bir de @paretowilfredo sormak lazım
-
İl Göç Uzman Yardımcılığı için beklentiniz hâlâ geçerli mi? @paretowilfredo
-
@gencbiraday hocam duyumunuz 2021 kpss oncesidir inşallah, sayi olarak paretonun yazdigi sayi araligi mi 50 100 arasi demisti pareto
-
@abdullah_cevdet ben 100 civarı diye duymuştum hocam @paretowilfredo belki daha net bir bilgiye sahiptir
-
@paretowilfredo Üstad GSB Teftiş ile ilgili son durum nedir bir bilginiz var mı ?
-
@zenginmemur gençlik spordan haber var mı hocam ?
-
@gizemkpss hocam benim duyumum yoktu zaten ama kadro ihdasları verdiler.Ihtiyac oluştuğunu düşündüm.Ama dün düz memur alımı ile gelebilirdi diye yazdım
-
@abdullah_cevdet denetmenlik yönetmeliği çıkmadı henüz. Yönetmelik çıkınca ilan da gelir hocam
-
Yüksek seçim kurulu uzman yardımcısı geldi 15 kişi
-
Ysk seçim uzman yardımcısı ilanı sözlü mülakat p4-p5 puan türü 15 kişi hayırlı olsun
Hemen tahminleri alalım -
@vasıflıişsiz bir duyumunuz var mi hocam bu ay icerisinde degisiklik ve ilan gelir mi?
-
@don-pablo 92 yle bana imkansız
-
@abdullah_cevdet belli değil hocam duyumum yönetmelik beklediginde yönünde. İlan da ona gor gelecekmis