2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
-
@blcmert düzenleyici ve denetleyeci kurum dediği paretonun da tabloya koyduğu "sigortacılık ve özel emeklilik düzenleme ve denetleme kurumu" olmalı sayı da tutuyor.İçişleri bakanlığının yeni a grubu mesleği ne onu bilmiyorum.
-
@eomer sgk ile benzer puan türlerini mi ister acaba ?
-
@blcmert kurumun adına baktığında mantık olarak çeko ağırlı bir puan istemesi lazım lakin hiç belli olmaz.Temennim istemesi yönünde.
-
@eomer İçişleri yeni a grubu mesleği ne acaba merak ettim.
-
@ilhannn00 il planlama uzmanının adı mı degisti acaba ya da gercekten yeni bir meslek mi merak icersindeyiz
-
90 kişi ise merkez kadrodur heralde
-
@ilhannn00 afad uzman yar falan olabilir
-
Hiç düzgün bir kurumdam duyum yok mu cb gibi ya da tika vs
-
@eomer çeko ağırlıklı puan türlerindende olsa hiç fena olmaz.
-
@blcmert hocam eski sigortacılık kurumunda p48e yakın puan ve yds istemişler ancak şimdi üst kurul belki yds yerine sınavda ingilizcede sorabilirler
-
Arkadaşlar içişleri uzmanlık 15 kişi daha önce zaten duyumu belirtmiştim tekraren arkadaşımla konuştum alım kesin 2021 kpss den önce olacak , belki süpriz bir alım daha olabilir dedi il planlama veya Afad uzmanlığı galiba oda kendi tahminim budur.Mahalli idareler kontrolörü yok bu sene bekleyenler için bildireyim.
-
@willsmithh kutluay kararlı 90 kişilik A grubu ilanı gelecek demişti. Bu bağlamda 15 kişi içişleri uzman yard. 50 kişi il planlama uzman yard. 25 kişi de afad olur ki Afad uzman yard. En son alımı yine 25 kişi olmuş. Pareto üstadın da listesinde vardı zaten.
-
@willsmithh
içişleri uzmanlıkta puan türü ve yds hakkında bilginiz var mı hocam? -
@duha uzmanlık p32 YDS yok direk mülakat 4 veya 6 katı
-
Afadın görevde yükselme sınavı 20 şubatta olmuş, yani umut verici o açıdan . Baya olmuş alım yapmayalı, 25 kişi ve bölüm bazlı bir alım olmuş. Bu seferde bölüm bazlı olur mu bilmiyorum. 29-33 arası bi puan türü olur diye düşünüyorum ben. İnşallah tabi ben gelirse diye umut ediyorum yani birşey duyduğum yok da umut
-
İl göç yok mu
-
@talisca06 afad da yds var mı ?
-
@abdullah_cevdet Tam bilgim olmamakla birlikte içişlerinde dil isteyen pek bir yer yok sanki hocam. İ
-
@talisca06 galiba c seviye istiyor hocam
-
Tam emin olmamakla beraber sadece DUYUM olarak ifade ediyorum içişleri için düşünülen 90 kişilik ilan tek bir kadro için ve yeni bir meslek grubu aşı altında düşünülüyormuş