2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
-
@paretowilfredo ustadim SGK uzman yardımcılığı hakkinda ne dersiniz alım olursa kaç kişi olur?YDS ister mi?
-
@paretowilfredo Merkez goc alimi planlanıyor mu ustad
-
HMB,GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI İLGİLİ TWİTTER ETKİNLİĞİ
Twitter'da
️ 24 EKİM 2020 CUMARTESİ(Yani Yarın)
14:00'DE
️ Sayın Bakanımız Berat Albayrak'tan ve diğer devlet büyüklerden açıktan gelir uzman yardımcılığın kadro sayısının artırılması
Tüm İİBF'lileri Bekliyoruz.
TAG etkinlik saatinde Murat Güzelli @muratguzelli twitter hesabında duyurulacaktır.
NOT: Bundan sonra Her gün Etkinlik yapılacaktır.
İİBF MÜCADELE PLATFORMU.
Gündemden uzun süre durabilmek için kuralları uyalım:
️ ️ KURALLAR:
TAG gündeme girinceye kadar;
1⃣ Kişileri ve kurum etiketi yapmıyoruz
2⃣ Görselli ve fotoğraf tweet atmıyoruz.
Etkileşimi hiç düşürmüyoruz, her birimiz 20 tweet atıp 200 RT 200 beğeni yapıyor, begenisiz RT siz tweet bırakmıyoruz.
Tweetleri peş peşe değil bir kaç dk aralıklarla atıp , fav ve rt yapmayı önemsiyoruz.
Aynı tweetler etkileşime katkı sağlamıyor kopyalayıp yapıştırmak yerine RT yapıyoruz.
Etkinlik süresince hesapların gizlilik modunu açık tutulmalıdır.
Aktif katılım sağlayıp kurallara uyalım. Ve etkinliği twitter,whatsapp vb. duyuralım -
@hayırlısı035, içinde söyledi: 2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
HMB,GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI İLGİLİ TWİTTER ETKİNLİĞİ
Twitter'da
️ 24 EKİM 2020 CUMARTESİ(Yani Yarın)
14:00'DE
️ Sayın Bakanımız Berat Albayrak'tan ve diğer devlet büyüklerden açıktan gelir uzman yardımcılığın kadro sayısının artırılması
Tüm İİBF'lileri Bekliyoruz.
TAG etkinlik saatinde Murat Güzelli @muratguzelli twitter hesabında duyurulacaktır.
NOT: Bundan sonra Her gün Etkinlik yapılacaktır.
İİBF MÜCADELE PLATFORMU.
Gündemden uzun süre durabilmek için kuralları uyalım:
️ ️ KURALLAR:
TAG gündeme girinceye kadar;
1⃣ Kişileri ve kurum etiketi yapmıyoruz
2⃣ Görselli ve fotoğraf tweet atmıyoruz.
Etkileşimi hiç düşürmüyoruz, her birimiz 20 tweet atıp 200 RT 200 beğeni yapıyor, begenisiz RT siz tweet bırakmıyoruz.
Tweetleri peş peşe değil bir kaç dk aralıklarla atıp , fav ve rt yapmayı önemsiyoruz.
Aynı tweetler etkileşime katkı sağlamıyor kopyalayıp yapıştırmak yerine RT yapıyoruz.
Etkinlik süresince hesapların gizlilik modunu açık tutulmalıdır.
Aktif katılım sağlayıp kurallara uyalım. Ve etkinliği twitter,whatsapp vb. duyuralım
Bu resmi değiştirmek için etkinliklere katılalım. -
Kik en son p3 ile almış
-
O zaman 7012 sıralamaya GUY gelmez
-
@gpale inşlh bu yıl öyle bir şey yapmazlar .
-
@gpale kamu ihale kurumu 2017 ilanına baktım iibf için p3 puanı geçmiyor arkadaşlar p18 gibi puanları istemişler
-
@paretowilfredo üstad Kasımda ilan gelirse 45 gün sonra mı olur kurum sınavı Ocak ortasında mı olur acaba sizce nasıl olur?
-
@lafz evet doğru yanlış bakmışım p 18 p23 p28 p33
-
Aile bakanlığıydı heralde p3 alıp şok eden @gpale siz hangisine baktınız hocam ama dilde istemişti uzman yrd sanırsam .
-
Herkes ne güzel kurumların ilanlarını bekliyor. P34 için Tika dışında ilan gelmez sanırım
-
@karar Şimdi çalışma bakanlığı ile birlikte hocam. Onu es geçmeyelim. Ya ayrı ayrı alıma çıkarlar ya da p42, p48 gibi puanlara ek olarak ilanda p3'te olur diye düşünüyorum. Ki bence saçma ama bakalım nasıl gelecek. İlanları gelir umarım.
-
hmuy Yardımcılığı yds istemez, bölüm bazlı alım yaparsa p14 83 ile girme şansı var mıdır?
-
@asimetri aile ile çalışma bakanlığını birleştiren güç her şeyi yapabilir demek yani yazık oluyo puanlara en son p3 yanına yds almışlar . Umarım dediğiniz olur . Başka puan türlerine de fırsat verilir.
-
@karar pozitif düşünelim pozitif olsun bende yüksek puanlarla ilanlarını bekliyorum. Çalışma Bakanlığı kısmının böyle bir şeye müsade edeceğini sanmıyorum, birazda olsa bakanlığın işleyiş yapısını tanıyorum. Başarı sırası, netler ve kpss puanını önemsiyorlar. Hatta mezun olduğun bölüm ve okulu bile.. Aile kısmında fikir sahibi değilim.
-
@asimetri pozitif düşünce en sevdiğim , en güzeli olsun elbette hakettik dediğim aile bakanlığıydı zaten birleşmeden sonra o kısma alım olmadı bildiğim . Çalışma bakanlığı ; dediğin olsun hocam aklımızda iyi yönlerini tutalım
-
Merhaba dostlar yeniden.
Dün paylaştığımızdan sonra ilanlara dair resmi adım da atıldı. Üzerinde durduğum gibi HMUY ve GUY öncelikli hareket etti Bakanlık. Aciliyetli gördüklerini hemen aradan çıkardı. Diğer alımları da en kısa süre içerisinde başlatacak görünen o ki. Artık sınavlara yönelmenin zamanıdır yavaş yavaş. Bunlara dair her alımın başlığında paylaşımlarda bulunacağım elimden geldiğince.
Hepinize başarılar diliyorum. -
@sonilanbukucu Kurum diğer alandan aldığını yeterli görüyor diye duydum dostum şimdilik.
-
@vforvandetta Olumlu bir şey işitmedim dostum ne yazık ki.