ÇSGB Bünyesinde Birleşme Sesleri
-
@paretowilfredo daha önce dedikleriniz hep cikti üstad, yanildiginizi hic gormedim ben size inaniyorum, dedikleriniz gerceklesecek
-
@paretowilfredo peki üstad soylediginiz ya da istedigimiz gibi olmadi diyelim en kotu ihtimal ne olabilir?bu sekilde devam mi ederiz ?
-
Üstadlar memurlarnetin haberine göre 8 temmuz sonrasına isaret ediliyor gibi bizim durumlar
-
Link atarmisiniz hocam ben göremedim
-
http:// www. haberturk. com/son-dakika-yeni-sistem-khklarina-son-rotuslar-yapiliyor-2040853
-
Memurlarda her hangi bir iyileştirmenin olmadığı yazılmış.
-
@mülkiye15 üstad forumda mi yoksa haber kaynakli mi ?
-
@mülkiye15 çok dikkate almayın geçmiş yorumlarına bakılırsa ara ara foruma gelip bilgi almış taklidi yaparak negatiflik pompalayan bi troll. Bundan sonrası beklemece olumlu olumsuz çokta kulak asmaya gerek yok gelecek khk ve ck ları bekleyelim artık.
-
Icimden bi ses memurlar. net e yazan da bu foruma yazan arkadaslarin da ayni oldugunu soyluyo :)))
-
@stat91 olabildiğince müsaade etmiyor ve hemen engelliyordu o arkadaşları dostum.
-
Üstadlar enflasyon almis basini gitmis :(su durumda özlük haklarıni iyilestirirler mi ?ekonomiden anlayan buraya bi baksin yoksa sacmaladim mi alakasi yok mu ??
-
Kardeş bi dur ortalık karışık zaten
-
@sonel cok güldüm üstad Allah da seni güldürsün doğru söylüyosun affola :))
-
Alakasız olacak ama şuan güncel maaşı nedir arkadaşlar denetmen yardımcısının
-
@gonzaloluca Bekar - çocuksuz 3750 tl dostum. Temmuz zammı ile 4000 TL'nin üzerine çıkacak.
-
@paretowilfredo üstad son duyum var midir khk lara yaklasirken??
-
@stat91 Dostum duyum var onları da söyledim. Son ana kadar kimse kesin konuşamaz bunu da yineleyeyim
-
@paretowilfredo teşekkürler hocam bilgi için
-
@paretowilfredo tesekkurler ustad emeginize saglik
-
Yeni KHK çıkmış ama iç düzenle alakalı maddeler var birtek madde de başbakan uzman yardımcısı ile düzenleme yapılmış benim gözümden kaçan varmı sizin gördüğünüz ?