EPDK 30 UZMAN YARDIMCISI 2020 ALIM İLANI
-
@LioN bu durumd 2019 un puani 2020 yi kapsiyor yani 2019 un puani daha değerli olmus oluyor sanırım.
-
@sipahi kardeşim genel olarak bu yıl gördüğüm kadarı ile 2019' da puanlar düşük sıralamalar iyi. Örneğin 2019 da adayın puanı 90.2 sıralama 150 ise 2020 de adayın puanı 90.3 sıralama 159. Böyle bir durumda 2020'li aday sınava girer. Kurum sınavları sıralamayı değil puanı baz alır.
-
Çalışma yeri Ankara mı?Ilanda göremedim bununla ilgili bir bilgi.
-
Neden p32 acaba oldukça meraklandırdı bu soru beni?
-
@LioN p32:89.75 sıralaması 236(2019)
P32:89.73 sıralaması 126(2020)
Hocam nasıl 2020 avantajlı oluyor normalde 2020 deki o sıralamaya 91.6 civarı puan gelmesi lazım değil mi? Ben mi yanlış düşünüyorum -
@kpsssss epdk genel müdürlük dışında bir teşkilatı yok Ankaradır hocam
-
@hakimehanımm yazdığın örnekten yola çıkarsak o halde 2020'de p32 için sıralamalar yüksek gelirken puan düşük gelmiş demektir. Lakin yine yazdığın örnekte 2019'lu aday 0.02 puan yüksek aldığı için daha avantajlı.
-
@LioN anladım hocam teşekkür ederim
-
Yani varya böyle bi güzel bölüm ellerimizden kaydı gitti ya birşey demiyorum
Her sene fantazi deniyorlar
Bı sene YDS isteyelim
Bı sene su puan türünden
Bı sene farklı birşey bunedir yaArkadaşlar meslek en iyi üst kurullar arasında size söylim
Uzman yardımcılari bile 50 metrekarelik odaları var
Ve inanılmaz bir çevre oluşturuyorsunuz enerji sektöründe
Girene hayırlı olsun -
@churcill bölüm bazlı ilanlarda çeko yu yazmıyorlar genelde muhtemelen bilmiyorlardır. Zaten kurumun insan kaynakları bu işlerden anlasa p32 li puanla ilana çıkmazdı. İşletme den girecek adama işletme soracak ama p32 istiyor
-
Hukuk kaç puanla kapatır sizce arkadaşlar
-
Isletme icin p24 istesene be arkadasim. P32 ney la?
-
Tam 91 ile başvuracaktım ki garibanın yüzünün gülür mü diyerek hevesim direk kursağımda bıraktım. Evet bu süreç sayesinde başkasına gerek kalmadan kendi hevesimi kendim kursağımda bırakabiliyorum
-
@LioN çok iyi olurdu.Herkes p48e yükleniyorda ne oluyor?Dediğiniz gibi kurumların nasıl şekilde alım yapacağını bileceğiz ki plan program ona göre yapalım.Bu kurumda mali hizmet uzmanı bile olsam çok güzel olurdu.
-
@Hasso şöyle güzelim kurumlar kimlerin eline kalmış yazık
-
P32 ; 86 yalan oldu ilan hayırlısı olsun artık üzücü .
-
Puan 92,073 sıralama 44.. zor gibi
-
@tomjoad sıralama kaç hocam puan tam 91 mi ?
-
@hakimehanımm 90.94 hocam 73
-
@tomjoad 2020 nin puani galiba bu. Benim de 2019 90.99 sira 158