Şarköy Belediyesi
-
@onuktekin
@plansız
Ayrica ilani gelip henuz basvurusu baslamamis ilanlara bakarsaniz onlardada elektronik basvuru yapilabilecegi yaziyor. Bursa Nevsehir ilanlari gibi -
@paragliding Öyleyse dostum elektronik posta yazışmalarının çıktısını da alıp, ekine koyarak belediyeye bir dilekçe yazın bakalım, nasıl dönüş yapacaklar.
-
@onuktekin
Anladim hocam dogrudur olabilir. Bi iletisime gecip derdimizi anlatabilseydik ne diycekler acaba. Belkide benim gibi donus yapan cok olcak ve tekrar liste yayinlayacaklar bilemiyorum. -
@paragliding aynen onları da gördüm. Burada mutlaka bir hata olmalı. Torpilin karesi olur bu. Eğer bu 50 puanlılar orada çalışanların akrabası falan mı acaba? Listeye girebilmeleri çok tuhaf.
-
@paragliding Dilekçede sorununuzu olabildiğince net anlatın, durum anlaşılsın, hangi bilgiyi talep ettiğiniz belli olsun. Dilekçeye verilecek cevap, dava aşaması olursa orada da işinize yarayacaktır, o yüzden önemli.
-
@onuktekin
Bide hocam ben bile bu puanla bazi ilanlara mesela basvurmuyorum gelmeyecegini biliyorum. Hadi kaza bela bir iki kisi basvurdu 60 li 70 li puanli belki olur diye. Siz 56 puanla boyle bir ilana basvururmuydunuz. Bence biz fazla iyiniyetliyiz. -
@plansız
Insallah birseyler yapacagim tabiki hocam ama once bi telefon ile iletisime geciyim bi konusuyum ne diyecekler sonra duruma gore ilerlerim -
@paragliding başvurmazdım kesinlikle. Harcadığım zamana yazık derdim. Burada açık açık birinin yakınları listeye dahil edilmiş. Belki de belediye çalışanlarıdır.
-
@paragliding Tabi öyle yapın ama telefon görüşmesine istinaden süreci ilerletmeyin, telefonda aldığınız cevabı yazılı olarak da talep edin, peki öyleyse size bir dilekçe yazacağım, bu cevabı yazılı olarak da talep ediyorum dersiniz. Çünkü ilerisi için tıpkı mailler gibi elinizde kanıt olmalı:/
-
@plansız
Tamam hocam -
@plansız
Gunduz listeyi gorunce ve ulasamayinca ik mail atmistim hocam puanim yeterli belgelrimde tam neden listede degilim diye buraya verecegi cevapta delil niteligi tasirmi -
@paragliding Oradan tatmin edecek bir yanıt alabileceğinizi sanmıyorum dostum. Bu konu iyuk zorunlu idari başvuru ile ilgili. Orayı bir okumak lazım lakin e postaya dönmez mesela, ne diyebiliriz emin değilim. Ancak dilekçeye, kanuna göre 30 gün içinde cevap verilmesi lazım. Size verilecek cevapla birlikte 60 günlük dava açma süresi başlıyor. Ya da cevapsız kalsa bile 30 gün bittiğinde yine aynı şekilde diye aklımda kalmış. Bakarsınız lazım olursa, kaç yıl oldu iyuk u okumayalı:) o yüzden en sağlamı maile yazdığınızı, iki satır resmi yazıya dökmek, onu da rahatlıkla yaparsınız.
-
@plansız
Tamam hocam tesekkurler. -
@paragliding Mevzu ekşi sözlükte de gündeme gelmiş dostum https:// eksi sozluk. com/ chpli-sarkoy-belediyesi-torpil-listesi--6722796?a=popular&p=1
-
@plansız
Aynen hocam tek magdur olmadigimiz biliyordum. Konu bircok platformda dile getirilmis -
Hocam ilanda ekonomi bölumü yaziyor. Ben aradığimda iktisat bolümü başvuramaz denmisti. Acaba bunu mu kriter aldılar liste icin. Memur kadrosu icin sormuştum.
-
@semiramis
Evet hocam memur kadrosuna ekonomi ve isletme bolumu mezunlari basvurabilir yaziyordu. Bolumunuz iktisat ise bu sebeble alinmadiginizi soylemeleri mumkun. -
@semiramis
Zaten tahsildar kadrosunda ve memur kadrosunda bir acayip bolumler yazmislar cimbizla secmisler hocam. Bunlara gelene kadar neler yapiyorlar hocam baksaniza. -
Kesinlikle hocam bölüm seçimini adrese teslim yapmışlar.
-
https://www.sarkoy.bel.tr/haberler/duyurular/kamuoyuna-duyuru/
Kamuoyunu bilgilendirmisler arkadaslar.