Şarköy Belediyesi
-
Merhaba arkadaşlar belediyenin memur alim ilani mulakatina 80 puanla kalamadim. Taban puani 55 olan ilanda 55 - 60 puan arasinda yedi sekiz kisi mulakata kalmis. Simdi mulakat asamasinda birseyler donuyor onu biliyoruzda mulakata kalmada bile boyle usulsuzluk olurmu? Sizce nasil ne sekilde hakkimi savunabilirim.
-
@paragliding sebep olarak ne belirttiler peki
-
@babanınoglukemal
Hocam hicbir sekilde ulasamadimki. Biraz arastirdim memurlar net de de 80 puan uzeri alip mulakat listesinde olmayan arkadaslar varmis. Belediyeye iyi dileklerini orda iletmisler. -
Tahsildar kadrosunda 70 puani gecen yok hocam. Ben o kadar belediye ilanina basvurdum hic boyle mulakat listesi gormedim. 2018 kpss p3 puanim yanmasin diyen 75-85 puan araliginda bi dunya adam var hocam nasil olmazda ilana basvurmaz diyorum kendi kendime.
-
@paragliding olayı ilerletmişler maşallah
-
@onuktekin
Aynen hocam ben gordum cok sasirdim en fazla listeye girememisimdir yine 82 83 le filan kapatmistir diyordum. Sonuclara bakin ne demek istedigimi anlarsiniz. Muhendis kadrolari da var orda orda da cok komik puanlar var. -
Butun bu olanlara karsi basvurulacak bir merci yokmu. Oraya buraya yaziyoruz ama sonuc alamiyoruz. Naoacagimiz sasirdik.
-
@paragliding AK Parti Tekirdağ ve Merkez teşkilatlarına ve CHP merkez teşkilatına yazın hocam. CİMER'e yazmışsınızdır zaten.
-
@onuktekin
Onlara da yazarim hocam. -
@onuktekin
Once bir ulasip listeye girememe sebebimi ogrensem neyi bahane edecekler acaba. Bu konudada belirsizlik var. -
@paragliding Yazan şartları taşıyorsanız bir şey demeye hakları yok. Şartları adaylara göre değiştiremezler ya
-
@paragliding Çok tuhaf olmuş, bu ilanın linki var mı acaba yani ikamet vs. bir şart mı vardı da sağlamıyordunuz
-
https://www.sarkoy.bel.tr/haberler/duyurular/ilk-defa-atanmak-uzere-memur-alim-ilani/
Klasik belediye memur ilani hocam. Belgeler bile klasik kpss sonuc basvuru formu kimlik fotokopisi diploma vs.
-
@paragliding bi an önce idareye sebebini sorun, eğer peşine düşerim derseniz cevap geldikten sonra 60 gün içinde idare mahkemesine gidin, yürütmeyi durdurma istemini dilekçeye eklemeyi unutmayın.
-
@onuktekin
Istedikleri belgeler belli seyler hocam zaten ben sadece internet uzerinden basvuru yaptim. Ik gonderdim belgeleri ki onada sordum ilanda belirtiliyor buraya mi gonderecez diye evet dedi -
@babanınoglukemal @paragliding idare 30 gün içinde cevap vermeli, vermezse de idari yargı yoluna gidebilirsiniz. Dilekçe kanunu ve iyuk'u iyi okumakta fayda var
-
@paragliding Açık seçik haksızlık var burada.
-
@babanınoglukemal
Evet mahkeme yolum oldugunu da biliyorum hocam ama oncesinde neler yapabiliriz , basina gelmis arkadaslar varmi acaba merak ettim. -
@paragliding öncesinde idareye başvuru yapılır ama kimi kime şikayet ediyorsun durumu ortaya çıkar; içişleri bakanlığı iller idaresi gm ilgilenir mi bilemiyorum. Cimer'e yazılabilir ama nereye ilettiğine de bakmak lazım, belediyeye iletiyorsa yine anlamı yok.
-
@onuktekin
Aynen hocam ik maille sordum dedimki belediyenin adresi yaziyor sadece sizemi ginderecem belgeleri dedim evet burdan basvuru yapabilirsiniz dedi. Bende pdf olarak belgeleri gonderdim. Acaba isleme mi koymadilar onuda merak ediyorum