İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@badboysimsek 67 kişi vardı 13 kişi yoktu ilk başta saydılar gözetmenler
-
@talisca06 ben belediyenin sınav yönetimini inanılmaz beğendim başvuru kabulden sınav çıkışına kadar eğer bu açıklama konusunda da hızlı olurlarsa mükemmel olacaklar gözümde️
-
@mülakatzedee Gerçekten öyle düşündüm ben de . Optik kağıdı dışında herşeyi beğendim
-
Umarım liste başarılı, başarısız , katılmadı Şeklinde yayınlanır
-
Arkadaşlar şu soruda hata var mıydı? Monetaristlere göre para arzı artışı kısa dönemde hangisini arttırır?
a)hasıla
b)fiyatlar genel düzeyi
Normal şartlarda her ikisini de kısa dönem arttırmıyor mu? Sadece hasılayı demek ne kadar doğru? -
@hicks27 hatırladığım kadarıyla “hangisini ‘daha fazla’ arttırır“ diye soruyordu. O yüzden ben hasıla yaptım.
-
@talisca06 işte bende bundan bahsediyordum burdaki bazı arkadaşlar beni anlamamak için ısrar ettiler. Umarım keyfi değildir katilmama nedenleri yoksa hic birine hakkımı helal etmiyorum..
-
Klasikler m=p diyor artış eşit olur ancak montaristler para arzindaki artış fiyatlar genel seviyeşini daha fazla arttırır diyor...bu net p olucak...13 kişi gelmedi sınava bu ayıptır günahtır 89 yerine 87 ile kapatacakti onlar başvurmasa...
-
@hicks27 Ben de fiyatlar genel düzeyi demiştim ama bu soru da arada kaldım açıkçası
-
Mevzuat tarafında arada kaldığınız zorlandığınız çok soru var mıydı , ben o tarafın belirleyici olabileceğini düşünüyorum açıkcası
-
@talisca06 hocam moral bozmak amacım değil asla ...kaymakamlık lik sınavına giren kim varsa full cekmistir mevzuattan
-
@lıvıngzeus Anladım, bu sınav kaçla kapatıcak merakla bekliyorum valla
-
Ben belirleyici alanın maliye olabileceğini dusunenlerdenim 3 4 soru karisabilecek duzeydeydi
-
@talisca06 87 üstü bekliyorum insllh yanılırım yanilirsam da çok sevinirim
-
@lıvıngzeus Mb ile ilgili sorular vardı ben onlarda zorlandım. O maliye miydi iktisat mıydı acaba
-
@talisca06 maliyede sormuşlardı etkinlik sorusunu o soru kesinlikle yanlıştı bunu görevlilerede söyledim bir kişi daha söylemiş benden önce iptal olur o soru...
-
@lıvıngzeus Bu söylediğiniz için 5 alanın 3 ünden 90 üstü diğer ikisinden 80 -85 almak gerekli . Bu şekilde elenirsem üzülmem gerçekten
-
@lıvıngzeus Tahminime göre 3 yada 4 soru yanlış olabilir , tabi bana da öyle gelmiş olabilir
-
@talisca06 hukuk muhasebe iktisat 90 üstü kesin mevzuat ve maliye 85 üstü olur
-
@lıvıngzeus ben kendime göre söylüyorum girenlerde benle aynı seviyededir o yüzden bu tahminim