İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@lıvıngzeus bence çok iddialı oldu yanlış doğruyu götürüyor mevzuat kısmı bir tık zordu. 82-83 netlerde kalacağı yönde öngörüm. 16 kişi 87 yapmışsa zaten diyecek laf yok artık helal olsun denir
-
@guymağduru ben öyle yaptım. Kdv kanuni yansıma mıydı? Bir de Cevabı yarı kamusal- dışsallık-irat senedi olan sorular var mıydı?
-
@hicks27 inşllh dediğiniz gibi olur hocam ihakimlikten sonra pek umutlu olamıyorum barajlar hakkında ama kolaydı sınav ibb den daha kolaydı ..
-
@lıvıngzeus doğru söylüyorsun hocam ibb den daha kolaydı. Dediğiniz gibi öngörülmüyor açıkçası
-
@mülakatzedee, içinde söyledi: İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
İktisatta 3lü açmaz neydi bence yanlıştı soru 2 doğru bir yanlış şık var gibiydi benim gibi düşünen var mı?
Esnek döviz kuru ,tam sermaye hareketligi ve bağımsız para politikası birlikte uygulanabilir yazıyor du. Doğru olmalıydı bu
-
@hicks27 o soru da yanlıştı. yılda 2 kez ödenir ve beyanname verilmez. bir şıkta beyanname verilir diyordu.
-
Sınav açıklanma tarihini soran oldu mu acaba belli bi tarih var mıdır
-
@maliyeüstadı sorulara itiraz şansımız var mı acaba? sınav aşırı kolaydı 1 soruyla çok şey değişebilir.
-
@hicks27 Hep 1 haftalık itiraz süresi oluyo genelde de nası olur bilemedim. Bir de ibbnin sınavı 120 soru üzerinden mi 82 kapatmıştı 100 soru üzerinden mi?
-
@talisca06 100 soru üzerinden.
-
@guymağduru bi de yanlış hatırlamıyorsam sabit kur serbest sermaye hareketliliği ve bağımsız politika mümkün değildir şıkkı vardı yani 2 doğru bir yanlış bir hepsi bir hüçbiri şıkkı vardı o yüzden boş bıraktım bende benim gibi hatırlayan var mı?
-
@mülakatzedee bir diğer şık esnek kur tam sermaye hareketliliği bağımsız kur mümkün değildir yanlış olan şıkta buydu galiba
-
@mülakatzedee bu soru benimde kafamı karıştırdı soruda 3lü açmaz tanımı vardı ancak şıklar 3lü açmazdan nasıl çıkılır gibiydi. Ben mi yanlış yorumluyorum bilmiyorum
-
@hicks27 sınavda kolay sorudan ziyade çok hatalı soru vardı. bu kadar önemli bir sınav ancak bu kadar özensiz olabilir. sonuç bu haftaiçi açıklanır, bi açıklansın bakalim itiraz edilir.
-
Sınavda 17 kişi yoktu galiba arkadaslar, yanlış duymadıysam
-
@tomjoad ben hatamı anladım o yüzden soru doğrudur off kolay soruydu çok üzüldüm yapamadığıma
-
@talisca06 ben sordum haftaiçi demişlerdi ordaki yer gösteren siyah kısa saçlı hanım en geç çarşamba dediler ama nolur belli olmaz eğer itiraz falan olursa süre uzar
-
@tomjoad emin misiniz? Sınırf dolu gibiydi taş çatlasın 2-3 kişidir o da bu pandemide normal malesef inşallah sağlık sorunları yoktur arkadaşların
-
@tomjoad sınava 5-10 dk kala 13 kişi gelmedi dediler, son dakikalarda gelen var mı görmedim
-
@mülakatzedee İyiymiş o zaman ya ben uzun sürebilir diye düşünmüştüm