İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@crowdingout olur. 27 aralikta musaitim.
-
P31 puanım 93 ama bu puan türü kamu yönetimi puan türü. Peki neden P31 isteyip de muhasebe maliye soruyorlar bilgisi olan var mı? Müfettişlikte muhasebeden doğal bir şey olamaz elbette ama o zaman niye P31 istiyorlar?
-
Bende buna başvurup vmy düşünmüyorum ama yüzde yüz değil artık iyi düşünmek gerek .
-
@siyaset-bilimci başkan murat aydına twet attım mesajı herkese açık , p30 puanlar dediğiniz gibi kamu ağırlıklı doğru olmayacağını düşünüyorum ben de. Bu konuyu dile getirdiğiniz için ayrıca teşekkür ederim hocam .
-
P31 puanim 91 basvurmayacam simdiden hayrli olsun snava gireceklere
-
@samatta Sağolun
-
Ben de 91.123 ile vmy ye basvurmayip buraya basvurcam.
-
@malatyalı-sis ok cnm
-
P48 88 gelme ihtimali var mıdır ? İbb 87 ile kapattı diye hatırlıyorum bu ilan o kadar yüksek kapatır mı sizce ?
-
@Hunter28 istanbul kadrosu olması ve vmy sınavı ile çakışmasından dolayı başvurmakta fayda var bence hocam. Özlük,kadro vb ile bilgisi olan,bilgilendirecek olan var mıdır acaba?
-
Evet bende merak ediyorum özlük maaş ve güvence durumunu. Bildiğim kadarıyla aylık değil ücret olarak geçiyor kazancı. Birde maaş ham hali merkez uzmandan daha az. Konu hakkında bilgisi olan bir arkadaş bilgilendirebilir mi
-
Belediye müfettişliklerinde hiçbir şekilde tayin yok degil mı arkadaslar
-
@Esbk-1 tayin yok ama başka belediyelere geçenler de oluyor. Tabi bu da tanıdıkla sosyal ağ yoluyla oluyor.
-
p48 90,4 ile başvurmayacağım arkadaşlar vmy ye başvuracağım. burayı isteyen dostlara başarılar diliyorum.
-
@KamuAdayı eyv dostum inş vmy girecek dostlarımız da senin gibi düşünürler.
-
Maaş durumlarını özlük durumlarını nasıldır bilen var mı
-
Arkadaşlar MAPEG müfettiş yardımcılığı başka bir sınavla aynı gündü ve p48 78 puana düşmüştü bunda da öyle bir şey olabilir bence
-
@Cedric o dediginiz kpss ye yakindi, millet artik birakmis bütün gücüyle kpss yardiriyordu, o ilanda arada kaynadi, bu sinav 90 nin altina düşmez..
-
91.6 puan ile başvurmayacağım. İlan hayırlı olsun, herkese başarılar.
-
90.78 ile vmy yerine buna başvurmayı düşünüyorum test olduğu için