İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@tarkovski bana da gelmedi, yarın kargo firmasını arayacağım.
-
@mantıkuttayyr kargo takip numarasinda vaktinde ulasmis gozukuyor mu
-
@malatyalı-sis evet gitti gözüküyor
-
Sınava gireceklerin listesi ne zaman ilan edilecek ya sınava 20 gün kaldı. Önümüzü görme adına bugünlerde açıklasalar çok iyi olur. Öngörüsü olan var mı?
-
@oğuz-kağan ilanda ayın 11 de olduğu yazıyor
-
@tarkovski Az kalmış ancak bugün veya yarın açıklasalar iyi olur. En azından kalan sürede daha hızlı çalışırız ya da diğer sınavlara odaklanırız. Beklemek gibi başka bir işkence yok.
-
@oğuz-kağan ibbnin ki 86 ile kapatmıştı . Vmy sınavı ile çakışıyordu ilk başta ,öyle devam etseydi yine o civar kapatırdı ama benim tahminim 89,89.5 kapatır .
-
@oğuz-kağan ben asıl ertelenir mi diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum. Çünkü haftasonu olacak ve sokağa çıkma yasağı olacak yüksek ihtimalle. Hazine maliye gibi olur mu acaba .
-
@oğuz-kağan sanmıyorum ilanda belirtilen tarihten daha evvel açıklanmaz. Keşke olsa beklemek cidden can sıkıcı.
-
@talisca06 Ertelenme ihtimali var ama bir an evvel KAP atsalar iyi olur. Sanki ertelenmeyecek gibi geliyor İstanbul dışından gelenler için inşallah sıkıntı oluşturmaz.
-
Arkadaşlar, ikametgahı istanbulda olanlar şahsen mi başvuru yapmak zorundaydı ? Ben ilanda öyle bir şart göremedim. Az önce aradılar başvurunuzun onaylanmasına kurul karar verir dediler.
-
@blcmert istanbulda ikamet edip postayla basvurdugunuz icin mi sizi arayip bunu soylediler ?
-
@blcmert Evet istanbul içi elden, istanbul dışı posta ile olması lazımdı. Ama problem olmaz diye düşünüyorum
-
@malatyalı-sis evet. Normalde ikametgahım istanbulda ancak ders çalışmak için şehir dışındayım. Oradaki hanımefendi kargonun istanbul adresli olduğunu görünce aramış.
-
@talisca06 inşallah sıkıntı çıkmaz
-
@blcmert liste aciklandi
-
89.47 ile kapamış
-
Bana yüksek gibi geldi. 87 lere düşer zannediyordum.
-
Dah once belediye mufettislik sinvina gren olduysa yardımci olabilir mi soru tarzi nasild
-
@blcmert, içinde söyledi: İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Ben ibb nin sınavına girmiştim. Belki fikir vermesi açısından söyleyeyim: tipik kpss sorularıydı. Aslında belediye sınavı diye spesifik sorular (belediye gelirleri kanunu, ab yerel özerlik şartı vb. gibi) gelir zannetmiştim ama gelmemişti. İbb sınavı 82 ile kapatmıştı. 1. İse 89 almıştı.