İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Hayırlı olsun arkadaşlar herkese. Buyrun ilan için;
-
Bu ilanlar bize şaka olsun diye mi böyle tarihlerde geliyor. Vmy ile çakışıyor sınav ve bu sınava başvurup gitmeyen sayısı ibb sınavından daha çok olacak.
-
Başvuran kimse sınava gitmese, tarihleri özensizce seçenler için iyi bir ders olabilir belki
-
Toplu sekilde harekrt edip, mail telefon yoluyla sinav tarihini degistirmeye çalışalım
-
Geçen sene Aralık ayında genelde 2 bazen 3 sınavın çalıştığı bile oldu.
-
Başkanın Twitter hesabına mesaj atalım. Mesajı herkese açık.
-
Hocam daha çok sınav çakışıcak, malesef bu sene böle
-
Puanı 85-90 aralığında olup VMY sınavına girmesi kesin olan arkadaşlar umarım başvuru yapmaz.
-
@Pisagor gitmeyenler bene başvurmasın ben tapu ve kadostradan 20 30 kisi gitmeyecek görüsüsünüz 90.28 le kalamadım 90.33 le kapattı ben vala 90 ile bavurmam vmy ile aynı olursa puanı daha düşük adaylar girer ınsallh
-
kaçla kapatır acaba?
-
hocam malesef arkadaşlar bencillik edip ikisinede başvurup birine girmiceklerdir, burasi türkiye, hersene yüzlerce kişi bu yüzden kurum sinavlarina giremiyor. nasip ne diyelim
-
sınava başvuru yapıp girmeyecek olan virgüllerle bu sınava girecek arkadaşlara engel olmazlar umarım
-
Sinavin cakismasi bi anlamda iyi oldu, daha alt siradaki arkadaslarinda bu sinavlara girmeye hakki olsun. Ben vmy ye zaten gircem, alt siradaki arkadaslar da buna girsin, yok arayalim tarih dehistirsinler yok ayni gun olmaz ozensizlik.. yani bu ne bencillik arkadas!!
-
@sedatinho ortada yıllardır olan bir şey var. Böyle çakışan sınavlara gidemeyeceği halde insanlar başvuruyor. Kimi sadece listede görünmek için kimiyse bir sınav iptal olursa ya da tarihi değişirse diğerinden mahrum kalmamak için. Bir iki kişinin çabasıyla taban puan düşmüyor. Bunu da yıllardır gördük ve görüyoruz. Bu yüzden sınavın tarihinin değişmesini istemek gayet normal.
-
Adamlarda ki mantığa bak. Sınav tarihini değiştirelim, başvuralım gitmeyelim... Bir kere de deyin ki sınav tarihleri cakismasa ikisine de başvurup şansımı deneseydim iyiydi ama madem cakismis puanım nasıl olsa vmy yetiyor bu ilana da basvurmayayim bı tık daha düşük puanlilar şansını denesin. Sonra İİBF neden birlik olamıyor. Çünkü herkes ne olursa olsun önce ben mantığında.
-
@onuktekin arkadaşlar piyasadan bihaber. Her gelen ilanla ilgili yüzümüzü twette başkanlara çeviriyoz allh kurtarsın
-
@onuktekin mesele basvurup gelmemek degil ya kardesim bi de dusuk puanli basvursun adamlar sinav goremiyor
-
@sedatinho olması gereken konusunda çoğunluk aynı düşünceyi paylaşıyor ama olan bambaşka. 3-5 iyi niyet sahibiyle olmuyor işte bu. İbb sınavı başka sınavla çakışmadığı halde bir sürü gelmeyen oldu. Eğer böyle olursa aynı kişiler listede olmaya devam eder.
-
@karar amin. Zulüm oldu iyice.
-
@sedatinho düşük puan kapatma devri bitti artık önceden ayrı ayrı bakanlıklar ayrı ayrı ünvandan alım yapıyodu insan hedefi doğrultusunda seçiyodu bi merhamet vardı o olmazsa ona giderim şimdi guyda bile 80 puan sakat bi puan . Vmy daha düşük kapatmıcaktır bu alım . Yine başvurup gitmeyenler oldukça .