İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
İtiraz için dilekçe örneği Nereden bulabilirim ?
-
@blcmert Hocam muhasebe benim de beklediğimden çok düşük gelmiş, sizin hangi bölüme itirazınız
-
mülakat süreci hakkında bilgisi olan var mı acaba ne sorulabilir. tecrübeli arkadaşlar veya istanbul büyükşehir belediyesi müfettiş yardımcılığına giren arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba
-
@tupacshakur gene alana dair bilgi düzeyin sınanır. konuşma, hitabet, geçmiş deneyimlerin önemlidir. ama soruları cevaplamak önemli. bilmediğin bir şeyi cevaplamaya çalışma yeter.
-
@mantıkuttayyr genel alan bilgisi mi sınanır yoksa mezun olunan bölüm agırlıklı mı olur acaba sbky mezunuyum.
-
@lualua onun kesin bir ağırlığı yoktur; yani mülakatı yapan komisyonun takdirinedir. alan + bölüm olacaktır. ancak bölümden de makyavelli soracak hali yok kamucusun diye. idare+anayasa + yerel yönetimler gelir diye düşünüyorum. ama muhasebe sormaz diyemeyiz nitekim ibbde soruyorlardı.
-
sözlü sınav giriş belgesi mailini alan var mı acaba ?
-
@tupacshakur henüz aramadilar Galiba
-
Geçmiş olsun arkadaşlar. Tahmini ne zaman açıklanır acaba
-
Öğleden sonra kaç kişi gelmedi bilen var mı
-
@lıvıngzeus, içinde söyledi: İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Öğleden sonra kaç kişi gelmedi bilen var mı
Öğleden önce var mıydı gelemyen hocam.
-
@guymağduru 1 kişi hocam öğleden sonra varmıydı
-
@lıvıngzeus ben ilk girdim hocam. Haberim yok maalesef
-
En komiği de ilk 3 ten asilde olmaması. Belediye olduğunu belli etme be
-
Bir günde mülakat sonuçları açıklanmış şaşırtıcı
-
Listede biri var ki ya eliyorlar ya da yedeğe atıyorlar. Bu sefer yedeğe atmışlar. İyi de puanları var. Her mülakat böyle belli olsa keşke. Kazananlara hayırlı olsun.
-
@onuktekin, içinde söyledi: İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Listede biri var ki ya eliyorlar ya da yedeğe atıyorlar. Bu sefer yedeğe atmışlar. İyi de puanları var. Her mülakat böyle belli olsa keşke. Kazananlara hayırlı olsun.
Sınav birinci olanın 4. yedek, 10. olanın da 1. olması ayıp olmuş. 16. olan kişi bile asil birinci olan kişi yedek. Mülakata 16 kişi kalmıştı.
-
Sözlü mülakatı geçmiş olup başka bır sınavı kazanan veya mülakat sonucu bekleyen arkadaşlar var mı acaba yedeklerdeyim bilgilendirirseniz sevinirim.
-
Ben de yedeklerdeyim. Asil listedeki 2 arkadaş kaymakamlık mülakatına kalmış. Nasip bakalım galiba 6 ay yedeklik süresi var