Maliye bakanı Berat Albayrak istifa etti
-
@SBF11 benimle ilgili olanı buraya veya başka başlıkta yazabilirsiniz.
-
Ana akım medyadan ses yok. Cüneyt Özdemir YouTube'de canlı yayın yapıyor. https://www.youtube.com/watch?v=on9CxJ2-LFs&feature=youtu.be
-
Bakanın istifası İİBF/SBF mezunları açısından nasıl değerlendirilmeli bilmiyorum. Bu kısmıyla çok da ilgilenmiyorum açıkçası. Mühim olan ülkenin ekonomisi. Bakanın istifasını olumlu karşılayanlardan biriyim. Ekonomideki sorunları ve sıkıntıları kabul etmemek demek düzeltilecek bir şey olmaması demek. Bu da mevcut politikaların devam edeceği anlamına gelir. Fakat ekonomideki sıkıntıları neredeyse hepimiz yaşıyor, görüyoruz. Eğer istifa kabul edilirse inşallah yeni bakan ekonomideki sıkıntıların bilincinde olup düzeltmeye çabalar.
-
@hayırlısı035, içinde söyledi: Maliye bakanı Berat Albayrak istifa etti
@SBF11 benimle ilgili olanı buraya veya başka başlıkta yazabilirsiniz.
Yalnız kardeşim ayarı yedikten sonra TDK kıstaslarına göre ileti giriyorsun. Cümleler pek bir özenli:)))
-
@LioN Ayar demeyelim hocam
-
@SBF11 İki nokta noktalama işaretlerimizden biri değildir. Lütfen daha dikkatli nokta koyalım Yazım konusunda tombul parmak sendromunu da göz önünde bulundurun hocam. Şu anki iki dakika içinde düzeltme özelliğini almak için bile burada ne mücadeleler verdik. Bazıları alışkanlıktan bazıları da yanlışlıktan hatalar yapıyor. Sürekli "v" harfi yerine "w" kullananlar var örneğin. Bu konudaki eleştirilerinizde haklısınız.
-
@onuktekin Ya hocam benim anlatmak istediğim gerçekten bambaşka bir şey. Mevzu sadece yazım yanlışı değil. Mevzu dil bilmemek. Neyse başlıkla çok alakası olmadığı için daha fazla uzatmayacağım. Bu konuya dair bir şey yazmayacağım.
-
@SBF11 Gündem fıkra gibi zaten hocam. Yemek tarifi paylaşsanız sırıtmaz. Bakan İnstagram üzerinden istifa edip Twitter hesabını kapatıyor. Ana akım medya susuyor. Rasim Ozan Kütahyalı ile Berat Albayrak telefonla istifayı konuşuyor. Sabah kalkınca siber saldırı yapıldığı haberi okursam şaşırmam.
-
@onuktekin fenacı
-
Bu karışıklıkta SGK'dan bir ilan. Hmuy'dan sinsice YDS'yi bir kaldırış. Duy'da ise çaktırmadan 500'e bir revize. Kim vurduya gidecek:)
-
@LioN şakkadan millet bi şaşıracak
-
@onuktekin bugün de bunun için uykusuz kalalım:)
-
@LioN seviyorsun bu hayatı krall :))
-
@aroma Stres yaptı. Gündem midemde kramp oldu şu an Belirsizlik çok kötü bir şey
-
@LioN Karışıklıkta hep kaybeden taraf değil miydik biz
-
@strtmn Gerçeklerimiz bunlar. Benlik bir durum yok.
-
@onuktekin Asya borsalarında TL'nin değer artışı sürüyormuş. Herkese iyi geceler :))
-
@onuktekin belirsizliklere alışkınız dostum ibf li olarak azıcık rahatla ! gari
-
-
@LioN, içinde söyledi: Maliye bakanı Berat Albayrak istifa etti
Bu karışıklıkta SGK'dan bir ilan. Hmuy'dan sinsice YDS'yi bir kaldırış. Duy'da ise çaktırmadan 500'e bir revize. Kim vurduya gidecek:)
İlgöç şaşıracak noluyor diyecek ama sorgulamayacak çattt 400 ilgöç uzm yrd yapıştiracak. Mhuy ulan 7 yıldır bu anı bekliyorum şakk 600'ü yapıştıracak. Bdkk alırım bir dal hemide bu sefer YDS yok gundiler diyip 400'ü patlatacak. Resmi gazete ilanlara yetisemeyecek ve iibf'li sarılıp mutluluk gözyaşları dökecek.