Maliye bakanı Berat Albayrak istifa etti
-
Berat Albayrak İnstagram üzerinden yaptığı paylaşımla sağlık sorunları nedeniyle istifa ettiğini açıkladı. Bu istifa sonrası sizce yerine kim geçer? Geçen sefer ki bakan değişiminde alımlar geri çekilmişti aynı şeyleri yaşar mıyız?
-
Siber saldırı olduğu da söyleniyor. Kesin bir açıklama gelse keşke.
-
@mantıkuttayyr Çok ani oldu bakalım ne çıkacak. Merkez Bankası başkanı değişimi sonrası normal geldi.
-
@mantıkuttayyr Twitter hesabının kapalı olması hacklenme ihtimalinin de olduğunu gösteriyor.
-
Bi ilan gelecek ya artık insallah hükümet değişmez. Yeter da.
-
Allahım inşallah hacklenmemistir, amin.
-
@babanınoglukemal ya dur en son bakan değişikliği yaktı kül etti bizi. Aynı şeyi yaşamayalım. Bkanlıkta sistem değişecek diye diye 3 yıl bekledik
-
Anladığım kadarıyla siyaseti bıraktı.
Kendisi de çok yıprandı bu süreçte gerçekten kolay değil.
Naci Ağbal ile arasının iyi olmadığı biliniyordu demek daha önceden kararlaştırıldı. -
@onuktekin yerine kim gelecek o önemli
-
Arkadaşlar biraz mantıklı olur musunuz, MB başkanı değiştiğinde dakikasında televizyonda son dakika haberi yapıldı bakan istifa etti diye televizyonda haber yapılmaması sizce normal mi yüksek ihtimalle hacklenmiş, ilerleyen saatlerde her şey netleşir
-
@d3mir3l teyit etmeye çalışıyorlar anladığım kadarıyla
-
@babanınoglukemal olabilir ama ben sanmıyorum çok yüksek ihtimalle hacklendi
-
İstifanın pazar olması bana tuhaf geliyor. Yarın piyasa açılıyor. Cuma istifa ederdi diye düşünüyorum. Bakalım bi' açıklama gelsin.
-
@onuktekin neler çektik yetti gari :)sistem diye diye ...:)
-
Yerine Sayıştay Başkanı gelebilir. Hem eski müsteşar hem görev süresinin 2021 haziranda dolacak. Sadece tahmin
-
@aroma ya valla ya bir daha aynı şeyleri yaşamak istemem.:)) Hele ki şu dönemde. ilanı geçtim piyasa belirsizliği affetmez. Gerçek hemen belli olur inşallah
-
Yeni bakan ve ekibini tanıdıktan sonra sesimizi yeniden duyurmak gerekecek.
Belki de sıfırdan başlayacağız derdimizi anlatmaya.-ilanlar,
-kurum içinin kaldırılmasıUnutmayın!!!!
-
@bbn Kariyeri bayağı iyiymiş. Olabilir
-
twitterdan açıklama geldi. siber saldırı olmuş. istifa yok gibi duruyor. gerçi o da siber saldırı olabilir.
-
@bbn Loop a düştük