Maliye bakanı Berat Albayrak istifa etti
-
@onuktekin Naci Ağbal'ın ataması yapılırken Berat Albayrak'a sorulmamış sanırım. Haber sitelerinde yazıyordu. Hatta bardağı taşıran son damla diyorlar. Artık doğru mudur bilemiyorum.
-
@onuktekin yok valla ben başka yerden, Ağbala yakın birilerinden duydum
-
@LioN 2009-2015 arası müsteşardı.
-
@onuktekin Rasim yine boyundan büyük laflar ediyor. Beyaz TV'den birkez daha yol görünecek anlaşılan:)
-
@babanınoglukemal Nasıl ortamlar bunlar allah aşkına Game of Thrones olmuş bürokrasi
-
@SBF11 Sunum hazırlarken öğrenmiş. Hatta sunum hazırladığı konu hakkında Naci Ağbal'ın bilgi verdiğini öğrenmiş. Film gibi.
-
@onuktekin bugün Naci Ağbalın banka genel müdürleri ile toplantı yaptığı ortaya çıktı, bu da son damla olmuştur belki
-
@babanınoglukemal Belli ki hepsi üst üste gelmiş. Sabah ola hayrola. Bakalım yarın neler olacak.
-
@LioN Rasim daldan dala atlıyor. Programı hiç etti
-
@babanınoglukemal, içinde söyledi: Maliye bakanı Berat Albayrak istifa etti
Bu istifa Hazinenin İstanbula taşınma sürecini nasıl etkileyecek acaba. Biliyorsunuz Berat bey Ankarayi sevmediğini söylemişti, bence de bu sebeple koca bakanlığı taşıyordu İstanbula hiç gerek olmamasına rağmen
Yalnız, hazine ve maliye bölünüyormuş tekrar hadiiii. Böyle bir şey gördüm şimdi, bakınıyorum. Olur mu? Kimse olmaz diyemez
-
@strtmn ben şahsen AÇSHB'nin de bölünmesi gerektiğini düşünüyorum. Aile ile Çalışma Bakanlığı alakasız bence.
-
@HMBakanligi twitter hesabında "29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun" hariç tüm mesajlar silinmiş. Bizim ilan duyurusu ilgili twit silinmiş oldu.
NOT: Yazım yanlışı varsa düzeltin.
-
@strtmn olur mu olur ama bu sefer de İstanbul'a giden Hazineciler ve hazineye çöreklenen maliyeciler ne olacak
-
@hayırlısı035 kardeşim cam gibi ileti girmişsin. Tırnak işaretleri,noktalar,iki noktalar havada uçuşuyor:)
-
@babanınoglukemal işte en güzel yeri. Vakti geldiğinde devlet doğramaya başlıyor ya, çöreklenenler mağdur oluyor. Şimdi ne dicesın.
-
@onuktekin iktisada da sardı hadsiz. aykut erdoğdu da dağıttıklarını topluyor şimdi
-
@hayırlısı035 Bana vicdan yaptırma kardeşim ya
-
@hayırlısı035 @HmbSosyalMedya hesabı da aynı durumda. Genelde bakanın tivitlerini paylaşıyorlardı. Bakan hesabını kapatınca bu hesaplar da bu hale geldi galiba.
-
@LioN Bu hafta bayağı hareketli geçecek. Tabi bunlar doğruysa.
-
@onuktekin o kadar yapılanma muhabbetinden sonra ayrılırsa bakanlik, böyle gül gül ne bileyim. Değişik olur:)