2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları
-
@fenecus bilmiyorum kardesim hakimlikte oyle olmustu.
-
@discotheque Yanlış biliyorsun dostum, hakimlikte danıştay ilk derece mahkemesinin kararını bozdu, Bakanlık ilk derece mahkemesi kararı sonucunda mülakata katılmaya hak kazanıp Danıştay kararı sonrası yapılan nihai değerlendirmede mülakat potasına giremeyenleri mülakata çağırmadı.
-
@son-seçim-bükücü dogrudur hocam.bunda da bozabilir o zaman ben de blmiorm
-
@son-seçim-bükücü kararin kesinlesmesini beklemez heralde Bakanlik artik..
-
@son-seçim-bükücü sizin sıranız değişti mi acaba? mesaj attım ama görmediniz sanırım.
-
Şahsi kanaatim mülakatlar sonuçlanmadığı için, yargı kararıyla da soru iptali olduğu için yeni değerlendirmede listeden çıkanlar için kazanılmış hak olmayacağı yönünde. Tabi ösym aleyhine tazminat davası açabilir bu arkadaşlar orada sorun yok. Ve listeye yeni dahil olanlar için temyiz sonucu aksi bir karar çıkarsa bu sefer listeden çıkanlar tekrar girecek. Bakanlığın bu arkadaşlar için yargının kesin sonucunu bekleyeceğini, bunlara ek mülakat yapacağını diğerleri için de hızlıca süreci sonuçlandıracağını düşünüyorum.
-
@reds Allah aşkına insaflı ve vicdanlı olun ösym nin hatalı soru sorması kazananların suçumu. Benim sıralamam çok iyi ona rağmen o 16 kişiden biri kazanırsa bile onlara analarının ak sütü gibi helal olsun. Yanlış soru öncesinde mülakata giren Arkadaşlara sıkmasın canlarını.
-
ilk mülakata giren 417 kişi arasından 100 adayı belirleyip; mülakata yeni girecek arkadaşlar arasından da 1/4ü alınacak şekilde iki ayrı süreçli bir çözüm de olabilir. Yani 109. dönemde 100 aday olmazda misal 110 aday olur. Böyle olursa mülakata ilk girenler için süreç uzamaz ve hak kaybı olmaz diye düşünüyorum . Bakalım hayırlısı olsun
-
En pratik çözüm bu gibi
-
Hatalı soru sorulması onların mı suçu sizce? Neden hak kaybına uğrasınlar yazık günah hayalleri hedefleri var onlarında. Başkasının hatasıyla onlar niye cezalandırılsın?
-
@aslanturbey Kesinlikle hocam.
-
@hayek Arkadaşım geçen sene sorulan 2 hatalı soru yüzünden ben ve benim gibi birçok insan liste dışı kaldı kimse o zamanlar ÖSYM'nin bu hatalı durumuna bir şey demedi.
-
@reds Yazık olmuş emeklerinize geçmiş olsun. Başkalarıda aynı şeyi yaşamasını istemediğimi belirttim sadece. Yanlış anlaşılma olmasın sıralama problemim yok kendim için olan bir talep değil.
-
@hayek Arkadaşım burada ilk 3 dışında herkes eşit emin olabilirsin referansı güçlü olanın kimse sıralamasına bakmıyor. Sen burada listeye fazla kişilerin girmesine göz yumarak farkında olmadan kendi şansını azaltıyorsun.
-
@reds o sorular bariz hataliydi., Hiçbir şekilde doğru cevabı yoktu.Bu arz şoku sorusuna kaç hoca doğru dedi. Şimdi soru temyize gitse belki yine doğru denecek.matematiksel şans azalacak diye haftalarca mülakata hazırlanmis masraf yapmış, o heyecanı cekmis insanlara ÖSYM nin bile itiraz üzerine değiştirmediği soru yüzünden hak etmiyor muamelesi yapmaniz hiç anlamlı değil
-
@smsk1 Değişmedi hocam ben doğru yapmışım iptal olan soruyu sadece puanım düştü.
-
@amiree Arkadaşım bu soru da bariz hatalıydı iptal edilseydi baştan ve mülakata 415 değil de 400 kişi kalsaydı. Orada da Ösym’nin bariz hatası vardı ama kimse ses çıkarmadı. Mülakat sonucu açıklandığında burdan feryat figan edecek çok kişi olacak zaten o zaman görürüm burada duyar kasanları.
-
Kimse kusura bakmasın arkadaşlar nihai olarak ilk 400’de olmayan birinin kaymakam yapılmaması hakkaniyetli olacaktır. Aksi durumda diğer adaylara büyük haksızlık olur.
-
Yeni gelişme ile ilgili bir açıklama ne zaman gelir ?
-
Vay be süreç nerelere gelmiş muhtemelen şubat sonu açıklanacak sonuçlar
Mart sonuna kayacak sadece tahmin tabi
Ama ösym her sene iptallik soru soruyor
Asıl suçlu ösym bence