2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları
-
Duyumu olan var mı arkadaşlar?
-
Bana göre yüksek lisans ve dil etkisinin anlam olarak mavi gözlü olsun boyu 1.90 olsun vs. den hiçbir farkı yok madem ihtiyaç bu yöndeyse o zaman sınav şartı için yds ve yüksek lisans koyarsın böyle bir şart yoksa sınavı kazanan ilk 433 kişide sınav ilanında belirtilenler ve mesleğin karakterine çok aykırı olan durumlar dışında başka kriter aranmaksızın mülakat performansı ile değerlendirilmesi esas olmalıdır. Ben aöf mezunuyum diye sorgusuz sualsiz elemeyi (varsa?) hukuken ve vicdanen etik bulmuyorum böyle bir engel kafalarda varsa sınav ilanina sadece örgün olanlar yazarsın olur biter nitekim bence okul bir amaç değil araçtır aldığını iddia ettiğin kaliteli eğitimin meyvesini yazılı sınavlarda başarılı olup zaten alabilirsin şaka gibi ama benim aracım çoğunluğa göre yarışmayı bile haketmiyor işte bu hor görülen araçla birçoğu kendini ferrari gören araçlarla aynı yarışa girip sıralamaya giriyoruz ama ödülü bırak ceza alıyoruz. Ben hiç diyormuyum sizden daha usta şoförüm alırım anahtarını diye Kimse üstüne alınmasın arkadaşlar durumun stresine binaen içimden geldi yazdım zaten son mülakatım aslinda Sayıştay 1. yedek ile son mülakatım olduğunu düşünüp o zman son demiştim ama yıl bitmeden araya bu kaymakamlık sınavını sıkıştırdıkları için buna girip kazanmakta kısmet oldu herkesin hakkında hayırlısı olsun
-
Duyum yok dimi arkadaşlar cumaya odaklandık
-
Evet yerimizi alalım ...
-
@tokadii hayrola hocam
-
@m3rcf açıklanması için totem yapıyoruz hocam
-
@tokadii bende cuma günü almayı düşünüyorum
-
@fetih o da güzel bir tarih hocam , genelde cuma deniliyor
-
@tokadii son 4 sonuç cuma yine şaşmaz ama o cuma bu cuma mi onu bilemiyorum
-
Üstadlara güveniyoruz bakanlıkta gerekli çalışma olduğunda duyumlarını paylaşıcaklardır diye düşünüyorum
-
forumda fırtına öncesi sessizlik hakim
-
@fetih 2018de açıklanan sonuç perşembe gecesi açıklanmıştı.
-
Doğru 2018de perşembe açiklandi.
-
@müstağni şimdi baktım 26 Ocak 2019 C.tesi açıklanmış
-
@pisagor Doğrudur. Benim söylediğim 2017 de yapılan mulakat sonucu 15 Şubat 2018 de açıklanan sınav. Yani şunu belirtmek gerekir sonuçlar illa cuma günü açıklanıyor diye bir durum yok.
-
@pisagor aslında onuda cuma diyebiliriz, cuma gecesi 01.55 te açıklandığı için cumartesi görünüyor
3 yıldır cuma açıklandı ama genel bir kaide yoktur diye düşünüyorum -
@müstağni ucundan cuma vardı cuma merkezi bir konumda bakalım bu yıl ne olacak
-
@fetih hayırlısı olsun diyelim
-
Bakalım o malum heyecan verici kelimeyi kim yazıp kaçacak herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah
-
@mkorkmaz14 bu sene kim yazacağı belli gibi