2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları
-
Arkadaşlar günlerdir burada yazılanları okuyorum. Benim anladığım buradaki herkes kimsenin tarih konusunda bişey bilmediğinin farkında ama birilerinden tahmin duymak hoşlarına gidiyor. Ben de size şöyle bir tahminde bulunayım o zaman. Bu seneki komisyon daha öncekilerden her anlamda farklıydı ve bu farklarını sonuçları açıklarken de göstereceklerini düşünüyorum. Bir Cuma akşamı değil de mesela bir Çarşamba günü öğleden sonra açıklayarak farklı tarzlarını devam ettirebilirler.
Bir şey bildiğim yok farzedinki gazetede burç yorumu okudunuz Buna rağmen duyum mu tahmin mi diye soran olursa kalbini çok fena kırarım bak
Allah hepinizin gönlüne göre versin. -
Hayırlı haftalar dostlar güzel sonuçlar alacağımız bir hafta olması dileğiyle inşallah.
-
Arkadaşlar demin teyit ettim askerdeyken mülakatı kazanırsınız hak kaybı oluyor dendi, dönem kayması ya da askerden gelince göreve başlama gibi bir durum söz konusu değil dendi. Bakayaya kalmak atanmaya engel değil dendi. Bu durum sadece kaymakamlık için söz konusudur. Kesin bilgidir yayalım.
-
Hayırlı haftalar bakalm ne zaman açıklanıcak
-
Duyumu olan var mı arkadaşlar
-
@sessessc 4 gün içinde inşallah.
-
Pazar gününe kadar açıklanmazsa Mart’a kaldı diyebiliriz.
-
@vamos duyum mu yoksa tahmin mi
-
Keşke biri gelip "loading.." yazsa
-
@vamos hocam zaten pazartesi martın biri
-
Bakanlığın sitesindeki mülakat tarihleri kaldırılmış
-
@mülkiidareci bu durumun bir manası varmı acaba. Sabah bilişim personeli memur alımı ilanı geldiğinde vardı ama. Hayırlısı bakalım
-
Hayırlı günler arkadaşlar sanki yaklaşıyor yaklaşmakta olan
-
@mülkiidareci buluttan nem kapıyoruz
-
@maer aynen öyle hocam
-
Boşta açık link var mı arkadaşlar
-
@çıdamlı cumaya ancak aciklanir..
-
@discotheque duyum mu tahmin mi ?