2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları
-
İleti kaldırılmıştır.
-
Arkadaşlar iyi günler akşam saat 10 dan sonra otobüsle gidecek olanlar için seyahat izin belgesine ihtiyaç var mı ?
-
@ofa evet kardeşim 9 ila sabaha karşı 5 arası için
-
@ofa hayır hocam seyahat izin belgesi gerekmiyor. Otobüs biletini ibraz ederseniz sıkıntı yaşamazsınız.
-
Daha önce mülakata giren arkadaşlara bir sorum olacak herkese soru mu soruluyor mevzuatla ilgili? bazı arkadaşlar konuşma yaptıklarını söylemişlerdi doğru mu bilgisi olan var mı
-
@md1234 gecen sene hergun 5 6 kisiye konsma yaptridilar sorular idare anayasa ve ikitsat olarak geliyor.konusma konusu hersey olabilir o an akillarina ne gelirse
-
@samatta anladım çok teşekkür ederim dönüşünüz için
-
@md1234 bu sene ki komisyonun ağırlıklı olarak neye önem verdiğini 18 indeki ilk mülakatlarda anlarız bence . 18 inde girecek olan arkadaşlara şimdiden başarılar dilerim . O gün komisyonun sorularda nelere ağrılık verdiklerini bizimle paylaşırsanız çok mutlu oluruz , şimdiden teşekkürler
-
Herkese basarilar dilerim arkadaslar genelde atanan kaymakamlar ankara istanbul universitelerinden oluyor.diger universitelerden mezun olmak mulakat surecinde eksi bi puan mi acaba komisyonun gozunde merak ettim .siz tecrubeli arkadaslarima sormak istedim.
-
Bu akşam ufaktan hazırlıklar yapılır, yarınsa yola revan olunur ve mülakat süreci başlar..Allah, tüm adayların yolunu, bahtını, kısmetini açık eylesin; kazasız, belasız güzel bir mülakat vermeyi hepimize nasip etsin.. Herkese başarılar dilerim,sağlıcakla kalın arkadaşlar..
-
Yarın başlayacak olan mulakat yolculuğumuz hayırlara vesile olsun Inşaallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin Şimdiden hepinize Başarılar dilerim Arkadaşlar...
-
Herkese mülakatta başarılar diliyorum. Umarım mülakat sonrasında tecrübelerinizi bizle paylaşırsınız merakla beklemedeyim...
-
bu sene sessiz geçiyor mülakatlar:)
-
@maer aslında hep sessiz değil miydi? Genelde bu zaman dilimlerinde mülakat deneyimlerini paylaşan arkadaşlarımız toplam adayın %2-3 düzeyindeyken diğerleri ise bunlara teşekkürlerini sunup susan %95'e tekabül eden kitle... hocam sözüm kesinlikle size değil, bu hal içinde bencilce talepte bulunup "adil bir yarış" olması temennisinde bulunanlara..
-
@maer öğlen arası oluyor mu mülakatlar da
-
@ömermuhtar yok hocam estağfurullah ben zaten kendim için demedim benim 4. olack her seferinde çıktığımda yazdım başımdan geçenleri ben ilk defa girecek arkadaşlar için dedim.
-
@menekşe en son girdiğimde olmamıştı ama daha önce yapıyorlardı, bu yılda yapmadan bitirirler heralde
-
Benim ilk mülakatım olacak cuma günü gözlemlerimi paylaşacağım inşallah
-
Bugün mülakata katilan yok mu arkadaşlar?
-
Yarın gireceğim nasipse. Bilgi ve deneyim paylaşımı yapacağım. Allah hayırlısını nasip etsin iyi çalışmalar herkese