2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları
-
@kamikaze evrak teslim edildi gözüküyor teşekkür ederim hocam rahatlattınız
-
@zephead aynı numara beni de aradı bugün, evrak ulaşmış sadece eksiklik varmış onu bildirmek için aramışlar.Tekrar aradıgimda ulaşabildim. Büyük bir problem yoktur yardımcı olurlar.
-
@özmerlin_06 teşekkür ederim hocam
-
duyum yok mu arkadaşlar
-
Mülakata kaplanların listesi var mi?
-
Duyum var mı arkadaşlar?
-
Sonuçlar açıklanalı bir ayı geçti, hiç mi yok duyumu olan ?
-
Merhaba arkadaşlar. Bir whatsapp grubundan söz edilmişti. Bağlantı linkini alabilir miyim mümkünse?
-
@Daywalkerss dostum tarihlerle alakalı duyumun yok mu?
-
@keciborlu mümkünse bende istiyorum linki
-
@ipekkbillgin bana da atan olursa çok sevinirim
-
@g4z1 Ben de alabilir miyim ?
-
Wp linki paylaşmaya yönetim izin vermiyor ancak özelden msj atan olursa msj gönderirim.
-
mülakat tarihleri bu haftada gelmeyecek anlaşılan. yeni çalışma saatleriyle 400 küsür kişinin dosyalarını tek tek incelemek epey vakit alır muhakkak.
-
Merhaba bazı sebepler ötürü yazmıyorum yine de bilgi vermek istedim. Referanslar için acele etmeyin zaman var epey..
Mülakatlar Şubat sonuna kadar tamamlanacak
Bazı evraklarda sorun olduğu için gün verilemedi Whatsap gruplarındaki arkadaşlarla da paylaşın adil bir süreç olsun. -
@daywalkerss Bu süreçte dönem arkadasi olmak istedigim kişilerden birisn ama nasip olmadi. şunu belirtmek isterimki bu süreçte gördüğüm en samimi insansın.. Rabbim kazanip devletimize milletimize en adil şekilde hizmet etmeni nasip etsin....
-
@pisagor pes etmek yok kardeşim 2021 de olacak inşallah seninde güzel dileklerin için teşekkür ederim. Bilmukabele
-
arkadaşlar henüz yokmu bir gelişme ocak sonu şubat başına sarktı sanırım mülakatlar
-
Hepinizi tebrik ederim. Bana kaynak tavsiye edebilir misiniz her ders için..
-
Referans için Bakan yeterli mi