2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları
-
Ben de önümüzdeki hafta sonuna kadar geleceğini düşünüyorum. Mülakat da ocağın ikinci haftası gibi olur sanırım. Yani önümüzde en az bir aylık bir süreç var. Bu zaman zarfında araştırma soruşturma yapılır. Kimilerinin komşularına, amirlerine, patronlarına polis ziyareti yapılır. Siz de bu esnada pratik çalışma yapın derim. Bence teoriden daha önemli.
-
@ceterisparibusss hocam sizinki bir tahmin mi yoksa duyum bilgi falan mı
-
@çetin 11 veya 18 ocak tarihleri bilgi; en geç 18 aralık’a kadar tarihlerin ilanı tahmin hocam.
-
@ceterisparibusss çok teşekkür ederim
-
@çetin watsap grubu linkini özelden atabilir misiniz bana
-
Arkadaşlar merak ettiğim bir husus var. Yurt dışı stajı nasıl oluyor şu anda virüs sebebiyle?İnşallah kazanırsak bize etksi nasıl olur?Bilgisi olan var mı?
-
@mülkiidareci şu an için yurt dışı staj durduruldu. 106. dönemin yurt dışı stajı erken bitirildi, 107. dönemin ise yurt dışı stajı ertelendi.
-
WP grubuna katılmak isteyenler özelden yazabilir, onun dışında gelişmeleri genelde wp grubu dahil burdan takip ediyoruz.
-
@dostlar mülakat tarihi konusunda bir gelişme var mı acaba?
-
@mülkiidareci gecen sene kazanan arkadaşım yazılı sınav sonucundan 3 ay sonra mulakata girdigini soylemisti
-
@bozo_, içinde söyledi: 2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları
@dostlar mülakat tarihi konusunda bir gelişme var mı acaba?
18 Ocak' da başlayabilir.
-
@ceterisparibusss 107.donem hala vekalet görevinde olup Şubat ayında 108.donem ile yer değiştirdiklerinde dil kursuna alınıp Haziran'da İngiltere'de vaka sayısı aşıdan kaynaklı asgari seviyeye inerse gidebilirler kesin birşey yok arkadaşlar 24 saatte çok şey değişir sizin içinde öyle net bir tarih ve başlangıç tarihi zor , acil göreve başlamanızı gerektirecek şuan için bir ihtiyaç yok 100 kişi var vekâlet yapmayan ilçe olmadığından, stajlar uzun sürecek kısa sürmeyecek gibi duruyor ama yarın ne olur bilinmez, keyfinize bakın tatlı bekleyişler ve heyecanlar bunlar rabbim hepimizin gönlüne göre versin hayırlısı olsun hakkımızda elendiğinizde değil vazgectiginizde kaybedersiniz
-
bu hafta muhtemelen mülakat tarihleri duyurulur. Ocak ortası gibi de başlar diye düşünüyorum.
-
Her saniyesinden dehşetle ibret aldığım, geleceğin sorunlarına da çözümler üretebilme adına katkı sağlayacağını düşündüğüm bir belgeseli siz kıymetli arkadaşlarla da paylaşmak istedim
Sosyal İkilem Belgeseli;
https://www.filmizlesene.pw/sosyal-ikilem.html -
arkadaşlar bugün 03124224170 numaralı telefondan aranmışım galiba kaymakam şube müdürlüğü ,kaç defa geri aradım açan yok nasıl ulaşabiliriz bilen var mı
-
@zephead
Yarim bu numaranin sonu 70 ten 74 de kadarını deneyin açarlar yardımcı olurlar sağolsunlar -
@kamikaze inşallah açarlar hocam denedim zaten 4 numarayı da yarın bir daha arayım,merak ettim neden aradıklarını bir sorun çıkmasın da
-
@zephead
Geçen yıl mesela beni lise mezuniyet yılını yazmadığım için aramışlardi. Muhtemelen buna benzer bir eksiklik olabilir hocam. -
@kamikaze mülakata girebilmeyi etkileyecek bir sorun değildir inşallah
-
@zephead
Evrak gittiyse sorun çıkmaz hocam eksik vardır onu gidermeye çalışıyorlar sorun olacağını zannetmiyorum.