2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları
-
@fatih809 :)hocam anayasa ve idare nohutcu konu anlatımı ve kesinlikle yiğit yılmaz mevzuat kitabi ama nohutcunun konu anlatımını en az üç kez okuycaksiniz ve kesinlikle ne kadar deneme varsa piyasada cozun ayırt etmeden ve sayfalarda paylaşılan notları ekran resmi yapın yatarken okursunuz ve kesinlikle yiğit hoca ve yasin çobanı takip edin tr ekonomisi kitabı iyidir en az 4 kez okuyun soru kitabını alın püf nokta tek kitap birden fazla tekrar ve soru bankasi anayasa ve özelikle idare politicus çok güzeldir kas ve kaim makam ve bolllllllll deneme
-
19 günlük özel işyerinde çalışmam var onu belirtmem gerekirmiydi ?
-
@yunusemrex3521 ben belirtmedim gerek yok bence
-
Formlari kimsenin inceledigi yok dogru eksiksz dolrdurun ekstra seyler yazmayin az oz yazin mulakata calisip zamanida oldurmeyin
-
@samatta nasil yani calismayalimmi ders
-
şubeyi arayıp evrakların ulaşıp ulaşmadığını teyit eden oldu mu? ptt teslim edildi diyor fakat son gün evrak gelmedi denilirse sıkıntı oluşturabilir.
-
@herseye-rağmen calsma mulakatta sorulan sorulari herkes rahatlikla cevaplar zor degil cevaplmasanda olur rahatina bak mulakat tamamen atamalarin mesru olmasini saglayan bir duzenek
-
@idare-amiri aradım ben sağolsunlar çok kibar ve ilgililerdi içiniz rahat olsun sorun olursa biz arıyoruz telefonlarınızı kapatmayın dediler bana
-
@idare-amiri ben sordum tasnif ediyoruz dedi bilgi vermedi ulaşıp ulasmadigiyla ilgili ama sıkıntı olursa ararız şeklinde konuştu
-
@mülkiidareci ben yinede yarın ya da yarından sonra bir daha ararım
-
@samatta her şey referans mı diyorsunuz
-
@luce bu konu tartsmaya kapali net bu sekilde aksini idda eden gelsin izah etsin
-
@samatta malesef canım ülkemin şartları.. bizmki de hobi girip eleniyoruz
-
@maer hakkıyla giren bir kişi bile çıkmaz mı peki
-
@md1234 belki vardır günahını anlamayalım kimsenin ama benim bildiğin 1. Olan dışında referanssız giren olmuyor.. Ama şuna dikkat etmek lazım 400kişi de hakkediyor hakkı değil diyemeyiz.. Sadece bazıları daha çok hakkediyor
-
@maer tabiki öyle kazanan herkes fazlasıyla hak etti yanlış anlaşılmaya yol açtıysam kusura bakmayın sorgulamak zaten benim haddim bile değil
-
Mülakata kalan arkadaşlar sadece katılırsa iyi olur (Gruba girdiğinizde sonuç bilgisini paylaşın lütfen)
-
@icon kardeşim wp gruplarına müsaade etmiyoruz mümkünse özelden yazışıp davet edelim.
-
Mülakat tarihleri üzerine birkaç hesap üzerine bende oluşan kanaat şu oldu:
18 Aralık mülakat tarihleri belli olur,
18-29 Ocak mülakatlar gerçekleştirilir,
18 Mart nihai liste açıklanır. (-/+ 1 hafta sapma ile böyle olacağını düşünüyorum) Hepinize başarılar dilerim arkadaşlar, sağlıcakla kalın.. -
@md1234 Öyle demeyin sorgulamak hepimizin haddine canını dişine takanlar referanssız olduğu için bir çırpıda eleniyorsa, referans torpilin meşrulaştırma aracı olmuşsa hep birlikte sorgulamalıyız.