2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları
-
@kethüda peki heyecan oldu mu 4. Mulakatiniz da da ?
-
Mülâkat sonuçları için duyum var mı ? Ne zaman açıklanır?
-
@suigeneris123 hemen aciklanmaz heralde
-
@discotheque yani hemen derken bir ay hemen mi hocam bana sanki mart başı açıklanır gibi geliyor
-
@herseye-rağmen muhtemelen subat ayi icinde aciklanir marti bulmaz.
-
@discotheque inşallah hocam
-
arkadaşlar daha önce kamuda mülakata girmemiş biri olarak soruyorum. kamu mülakatları genel olarak nasıl oluyor kaç komisyon üyesi olur, oturulur mu yoksa ayakta mı mülakata tabi tutulunur, kişisel hayat hobiler vs. sorulur mu?
-
@grishanemesis komisyon 3 kişilik genelde oturarak önünde masa olacak şekilde konuşursun. Kendini yanıtta sonra genellikle birkaç kişisel soru sorulabilir heyecanını almak için
-
Başlık bu sene çok durgun
-
@schumpeterr ben ilk defa girdim geçen sene yazıyorlar miydi ?
-
@yunusemrex3521 geçen seneki başlık daha hareketliydi.
-
Bir gelişme olursa @Daywalkerss haber verecektir bence.
-
Dostlar ağır ağır hareketlenmeler başlaması gerekmiyormu acaba.?
-
Arkadaşlar merhaba. 2020 kaymakamlık sınavında kuvvetle muhtemel arz şoku sorusunun iptal edilmesi sonucu puanlar yeniden hesaplandı. ÖSYM sayfasından yeni sonucunuzu görebilirsiniz. Süreç ile ilgili takipteyiz...O sorusu doğru olup da mülakata giren; o sorusu yanlış olup da mülakata giremeyen adaylar için yeni süreç olacak sanırım
-
Benim sıralamam değişmiş sınırda olan arkadaşlar kontrol etsinler. Sanırım idari hakimlikte böyle bir şey yaşanmıştı. Hakimlikteki süreçle ilgili bilgisi olan arkadaşlar süreç hakkında bilgi verebilirlerse güzel olur
-
Değerlendirme sonrası mülakata katılmaya hak kazananlar için yeniden mülakat yapılır. Girenleri etkileyecek bir durum yok.
-
@mambaa değerlendirme sonucunda ilk 400 dışı kalıp mülakata girenler içinde mi aynı şey geçerli? Yoksa onlar için mülakat geçersiz mi olacak?
-
@109-dönem geçersiz olma durumu yok. Mülakatlar yapıldı çünkü. Mülakata girip de liste dışı kalanların hakkı saklı tutulacak ve yeniden girecekler için ek mülakat yapılacak.
-
@mambaa böyle mi olur gerçekten.
-
benim sıralamam 49 kişi öne gelmiş
335 iken 286 olmuşum