2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları
-
@kethüda bir tanıdığım ilk seferde mülakatı geçti .Hem de puanı sonlarda .Başarıli biri değildi hiç bir yazılı sınavı geçemedi bu zamana kadar .Benim bildiğim en az 3 kere yazılı sınava girdi hiçbirı olmaDi .Bu da en sonlardan.
-
Ben zaten bu sınava girmiyorum istediğim bi meslek değil girsem kesinlikle mülakata kalırım ama 1. hariç herkesin torpilli olduğunu, mülakat sisteminin düzenlenmesi gerektiğini söylemek için bu sınava hazırlanmaya gerek yok
-
@ekeblad benim de bu mülakata giren 2 arkadaşım gayet de kamu kurumunda çalışan referanslı veya tanıdıgı olan iki arkadaşımda elendi.ben ikisindenkazanır diyodum
Ama olmad
Kazanan arkadaşlar kimleri araya koydular söylerlerse buradaki arkadaşlar da öğrenir
Bundan sonra ilk 50 baya şanslı gözüküyor
Baya almışlar çünkü
Diğerleri de torpil zaten
Ben de başka mülakatlarda elenince çok kızmıştım sisteme her şeye ama alışıyorsun -
Ilk 10 icin hayrli olsun dedigimde beni linc etmstniz elenen arkadaslara hitaben bu 100 kisilik listede minimum 20 kisi torpilsiz bileginin hakki ile girdi onlara helal olsun bende elenedim hakki ile kazananin yolu acik olsun. digerleri kazanms olmuyor benim nazarimda
-
Bu ülkenin genci ve evladı olarak referans olmadan alınmayacağımi bildiğim için bu sınava girmedim.Bakın hayalini bile kuramadım. Kazananlardan çok değerli insanlar elbetteki vardır , hak etmiş hak etmemiş muhabbetine asla girmekde istemem. Fakat hakkıyla yenilebilmek bir insanın en doğal isteği en temel hakkı olmalı. Bu insanlara ben şunu şunu yaptımda şundan şundan elendim dedirtebilmelisiniz. Sınavlar örneğin er meydanı gibidir yenilen çalışmadığından yenildigini bilir de oturup sızlanma.Fakat mülakat bunu engeller. Ne hak eden hak edip hak etmediğini bilebilir ne hak etmeyen.
Tabi tüm bunları bir kenara bırakarak mesleğe girmiş yeni idareci adaylarımızın vatana millete hayirli olmasını diliyorum. Allah yardımcınız olsun.Kaybeden dostlarım kendi içlerinde halledebilecek kadar dirayetliler bundan eminim.Çevrelerine karsı da bir süre kulaklarıni kapatsınlar. Yola her zamanki gibi devam. -
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. Benim gibi kazanamayan diğer arkadaşlara inşAllah daha hayırlı bir kapı açılır. Kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız kıymetli dostlar. Allaha emanet olunuz
-
İstediğimiz olursa bir, olmazsa bin hayır arayın denilmiş. 3.mülakatta da nasip olmadı, hakkımızda hayırlısı buymuş. Kaybettik diye pes edecek değiliz, kader gayrete aşıktır bunu da unutmamak gerek.
-
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum hayırlı olsun.
Ticaret Denetmen Yardımcılığı listesi açıklanmadan aramızda kazanan dostlar varsa bir an önce feragat etmesini bekliyoruz.Tesekkürler... -
@ceterisparibusss hocam haklısınız ama bir işe girip kendini garantiye almayan adamın yıllarca bu uğurda gençliğini heba etmesi akla uygun bir hareket değil. Gözümün önünde ne adamlar eridi gitti. Önce bir iş elde edilip sonra kaymakamlık hakimlik say denetciligi gibi kadroların denenmesi daha makuldur. Tabi bunlar sağlam torpili olmayan emeğiyle bir yerlere gelmeye çalışanlar için geçerli.
-
Bileğinin hakkıyla kazananları ve daire başkanlarını, parti yöneticilerini, malum vakfı tebrik ederim. Ayrıca insanları bürokratların, siyasilerin kapılarında el pençe divan durduranları ayrıca tebrik ederim. En başarılı olanlar onlar oldu çünkü.
-
bu sefer üzülmedim. 2. defa elendik ve bu hikâyenin sonuna geldik.
-
@samatta ilk 10 kişinin hepsi alınmış mı ?
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun. Ticaret denetmenlik ve btkya başvurduysanız eğer feragat eder misinşz
-
Kazanan arkadaşlar, hayırlı olsun...
-
@amirim üstadım yeni sınav tarihi ne zaman olur.
-
bu göğsüne yumruk vurulma hissi ne zaman geçiyor...ne zaman kabullenebiliyorsun ...annen karşında ağlayınca nasil dayanılır mesela bilen varmi
-
@herseye-rağmen birkaç gün sürüyor, geçen yıl tecrübe ettim..
-
Kazanan yazmaya da çekiniyor galiba
-
@smsk1 hayırlı olsun hakkinizla sonuna kadar hakederek kazandiniz
-
O değil de benden sonra giren arkadaş kazanmış. O kişi mülakattan önce heyecandan kalp krizi geçirecekti, ben de bir o kadar rahattım. Demek ki stresten gebermek gerek. Unutmadan bıyığı da vardı. Bıyık önemli demekki. Seneye sınavı kazanırsam kedi şeyi gibi bir bıyık bırakmayı düşünüyorum. Bir de öyle deneyelim.
Kazananlara hayırlı olsun.