Admin bu sitenin hali ne
-
Sadece şu başlık sistemi çok kötü olmuş adsense çok yer kaplıyor zaten de ona yapcak bir şey yok. Sadece eski yeşil kayan başlıklar daha iyiydi. Biraz restorasyon faciası gibi olmuş ne yalan söyleyim
-
Hatta reklama daha çok yer açmak için ileti yerleri kısıtlanmış çok boğmuşlar. Ben de youtuberlik yaptım da reklama daha fazla yer açmaya çalışmışlar ama incisözlüğe dönmüş. Bir sayfada 8 adsense reklamı var
-
Reklama karşı değilim ama bu kadar yer kaplaması kötü oluyor. Hele siteye girişte video falan Allah ne verdiyse çıkıyor
-
Foruma kendimi veremiyorum. Havada geziyorum sanki. Ben pek ergonomik bulmadım. Yani sol tarafta 'yeni' sekmesinin 'güncel' olarak değişmesi devrimi bile beni hoşlaştırmadı:)
-
Forum yine idare eder de websitenize hayatta giremiyorum altta reklam videonuz cıkıyor reklamı kapatsam da arka planda veri kullanıyor e bu da telefonun internetini sömürüyor bi girişte minimum 100 150 mb internetim gidiyor. Zaten adblock da kullanamıyoruz google da bi arama yaptigimda sizin sitenize tıklayamıyorum maalesef.
-
@paretowilfredo Üstad yukarıdaki hareketli başlığın acilen kaldırılması gerekli. Mobil sürüm kullanılamaz durumda şu an. Herkes alışır bir şekilde.
-
@garipbankacı ben de diyorum benim net nereye gidio böyle. Hayırlı işler.
-
@garipbankacı hocam adblock yanında ublock kullanın bayağı etkili o da.
-
Site o kadar bozuk ki. Kullanmak aşırı zorlaşmış. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.
-
Şu foruma cevap yazma butonu mu oluyor artık her neyse şunu üste değil alta eski yerine koyun hocam. Göz yamışması yaşıyorum. Gözüm kanayacak. Ekranda kapladığı alan çok fazla. Eskiden 3-4 yorum okurken o buton yüzünden 1-2 yorum zor görüyoruz. Acil
Edit: fazla oynamayın bozacaksınız
-
Bildirimlerde de mi bir sıkıntı var yoksa sadece bende mi böyle? Ses yok. Bildirim olunca altta bir kutucuk açılıyordu o yok. Anlaşılan teknik ekip cigarayı dudağının kenarına sıkıştırmış, sen şimdi görürsün @paretowilfredo demiş:)
-
@lion
bence de bu düzenleme birçok şeyi kötüleştirmiş gibi. dükkanı 1-2 gün kapatıp sağlam bir temizlik gerekiyor ya da güzel bir uygulama yapma çalışmasına başlanılmalı bir an önce uygulama gayet iyi ve kullanışlı olur bence. -
Sitenin yeni halini kullanışlı bulmayanlardanım. Reklamlar çok büyük yer kaplıyor gerçekten.
-
Hiçbir şekilde kullanışlı olmamış. Cevap kısmı yukarıda kalmış. Bunu yapan arkadaş ne diye üste koymuş bilmiyorum ama aktif kullanılan butonların aşağı tarafta olması gerek. Neredeyse her tasarımcının bildiği bir şey bu.
Ayrıca mesaj yazarken, siteye girerken, bildirimleri açarken sürekli hata veriyor. Site bug dolmuş. Olmamış.
-
site sürekli hata veriyo. mobilden girip bisey okumak iskence olmus
-
Dostlar sitede kullanışsız olarak görülen kısımları bilişimci ekibimize ilettim. Ayrıca şu hata verme konusu benim de dikkatimi çekti. Bunun kati şekilde düzelmesi gerek. Bunu da ilettim ayrıca ve ısrarla. En optimum şekilde ayarlamaları yapacaktır arkadaşlarımız.
-
@paretowilfredo hocam site çok kasıyor ve de reklamlardan geçilmiyor. Ücretli ve reklamsız bir mobil app yapılabilir. Internet sitesinde tam boy reklam çıkıyor ve bu hem fazla İnternet götürüyor hemde telefonun kasmasına neden oluyor. Sürekli hata veya bağlantınız koptu uyarısı veriyor. Yani sitede şuan gezinmek veya bir başlığa girmek baya can sıkıcı
-
@atlantiss23 Dostum hepsini ilettim. Şahsi olarak benim elimde olan hususlar değil ne yazık ki. Ne gözlemlersem iletiyorum ama ekibimize. Kasma sorunu ve hata verme konusu gerçekten önemli. Reklam yerleşimi konusunu da yine ilettim. Dediğim gibi optimize edeceklerdir diye umuyorum.
-
@paretowilfredo insallah hocam. her sayfayi iki uc defa yenilemek zorunda kaliyoruz surekli hata veriyo sayfalar
-
Yıllardır forumdayım en kötü yenileme bu olmuş bana göre.