2020 Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
-
Nasıl bir meslektir bilgisi olan var mı?
-
@jeffbezos hocam vala benimde 90 la basvrmdm blyrm çünkü yaz dan sonra anca altı gelir çünkü başvuran hep aynıları onlarda girecekleri belli olmadığı için bisey de diyemezsin
-
@adanali01 elbette öyle puanı olan başvursun hocam bundan doğalı yok sıkıntı atama sayılarının çok az olması. Bu yüzden kamuda iyi bir kariyer mesleği diyorsan 90 artı puan ve en az 70 YDS şart
-
@jeffbezos hocam 20 kişi için yine düşük kapsamı ş ben 92 ile kaldım hiç umudum yoktu nedenn başvurması insanlar bilmiyorum
-
@willsmithh sen yanlış anladın beni hocam herkes başvursun kötü bir zaman başvuran emek veren kardeşlerimin yanındayım benim demek istediğim kadro sayıları çok kıt anlatmak istediğim mesele oydu yanlış anlasildiysam kusura bakma
-
@jeffbezos mesajını ben de yanlış anladım sanırım
-
mülakat konularında ing var , direk elenme sebebi olarak karşımıza çıkmaz inşallah
-
Bu sağlık raporu mulakat aşamasında gereksiz değil mi? Arayıp bunu dile getirsek hem zahmetli hem masraflı. Yol masrafı filan baya tutacak zaten. Herkesin gücü yetmeyebilir.
-
arkadaşlar ankarada yaşıyorum lakin sağlık kurulu raporu devlet hastanesinden randevu almak bile zor şuan herkes nasıl yapıyor bu olayı. ya da kuruma arayan oldu mu bunun için?
-
@mantıkuttayyr bir önceki mesajda da belirttiğim gibi herkes arasa izah etse sonuca ulaşılabilir. Hem maddiyat hem de sağlık açısından insanlari zorlayacak bir durum. Ben arayacağım bugun.
-
@yaylalı bende arayacağım
-
ben aradım devlet hastanesi randevu vermiyor dedim özel hastaneden çıkarın dediler taviz vermiyolar
-
ben de aradım, ancak bana da sınavdan bir hafta öncesine kadar alabilirsiniz dediler. gayet iyi.
-
Bende aradım sağlık raporu için gereksiz şekilde kastılar göreve başlamadan önce zaten alabilirler ayrıca beyan ederiz aksi durumda atama iptal oluyor. Bu kasıntı nedir anlamış değilim
-
Böyle şey mi olur o kadar masraf birde heyet raporu, kesin bile değil sonuçlar. Mülakat sonrası istese anlarım
-
Aradım ben de ama maalesef...
-
Bu sağlık kurulu raporu özelde fiyatı nedir bilgisi olan var mı ?
-
@mc-kean devlette 200 özelde 250 dediler . devlette iki üç gün sürüyormuş özelde bir günde bitiyor
-
Anlamıyorum ya kimseyi neden basvurdunuz kardeşim ozaman ilanda yazmiyormu mülakata gelmeden önce istenecek belgeler diye tek tek belirtmişler. Salsaydınız ilanıda biz kalsaydık mulakata. 2 3 punlarla kacırmaktan mı sitem edeyim her şeye isyan eden kişileri mi göreyim anlamadım. Eminim ki sırf bu yüzden mulakata gitmeyen de olucak eminim. Yine gitti bir kurum daha egocular yüzünden.
-
@marjinalmaliyt57 alnından öpüyorum kardeşim. İlan okumaktan aciz insanlar müfettişlik kadrolarına başvuruyorlar. Bu haklar zor çıkar.