2020 Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
-
@blcmert ya hocam 1 degil 2 degil gercekten ben sayamadım. Normalde asla böyle şeyler yazmam isteyende bakabilir profilime beni taniyanda vardır az cok ozelden sohbet ettiklerimde sinirlenecek bir tip değilim ama gerçekten yeter artık. Adam guya basvuruyor virgullerle hatta 0.001 le kaybediyoruz guy ertelensin şu olsun bu olsun. Vhm başvuruyor nasil ozgecmis yazacam diyor. Biri cikiyor ben ingilizce puanimi yazmadım bir şey olur mu. Ya yemin ediyorum dilekçe yazamayan adam dolu bu bolumlerde. Ama napacan işte tek başarısı ezber ezber ezber olduğu için 90 lar 95 li puanlar rahat rahat alınıyor
-
ben de bu mantığu anlamıyorum. girdiğim bütün kurumlarda listeye kaldım. Keyif olsun diye değil istediğimden girdim. Nitekim her kuruma başvurma hakkım var. ayrıca şu olsun bu olsun deme lüksümde yok çünkü kurumlar sizi sınava ve mülakata çağırarak eliyorlar. yani listelere girememenin nedeni hakkı olanın listeye girebilmesi mi? yok neymiş başvuru yapmayı dahi bilmiyormuş ama listeye kalıyormuş. kendince listeye girenleri mesleğe layık görmeyecek kadar da küstah. en temel anayasal haklardan birini bilmiyorken listeye girenlere laf söylemek kimin ne haddine! çalışmak hem kişinin hakkı hem de hürriyetidir. bu nedenle ki insanlar istediği kuruma tercihte bulunabilir yeter ki şartları karşılasın. kişi kaymakam olsa dahi bu kuruma başvurabilir. bunun önünde bir engel olamaz. aksi halde anayasal bir hak ihlal edilmiş olur. listelere kalamamanın sebebi listeye girenler değil kurumların kadro açamaması. personel ihtiyacına rağmen personel bütçelerinin kısıtlı olmasıdır.
-
@mantıkuttayyr bana mi ogretiyorsun dostum bunu. Ustune alınacak bir şeyin var demekki alınmışsın ben diyorum ki ilanda yazılan şeylere dair listeye kaldıktan sonra isyan edenlerden bahsediyorum her şey acık net ortada. Istedigin yere başvur istedigin kuruma da yerleş umrumda da değil ben kimseye laf kalabalığı ya da duyar kasmıyorum. Listelere kalıyorsunuz çok guzel ama isyan etmekten de geri kalmıyorsunuz yok şu olmaz yok şu ertelensin tum sinavlar icin konuşuyorum sadece buraya özgü bir şey değil. Allah yolunu acık etsin dostum her elendiğin mulakatta isyan edilmemesini acı acı oğreneceksiniz belki de biliyorsunuz ama aynı cizgide ilerlemeye devam ediyorsunuz. Önce ne yazdigimi bir oku oradan cımbızla bir cümleyi cekip bana duyar kasma o kişi ben değilim. Allah yolunu acık etsin..
-
@marjinalmaliyt57 hocam yanlış anlamayın sizi yargılamıyorum sadece fikrinizi merak ediyorum ; size sormak isterim , siz aynı durumda olsanız yani mülakata kalsanız ve daha sonuç belli olmadan sizden , ülkenin her yeri hastaneleri covid dolu iken ve aralık ayında benim gibi 5-13 arası ankarada full sınav maratonunuz var ise ve belge teslim son tarihi 15 aralık ise sizden tam teşekküllü hast.sağlık kurulu raporu istense(normalde hemen alınabilcek bir rapor değilken ) , sizin de aklınıza gelmez mi ? Bu rapor neden mülakat sonucundan sonra işe başlayacak olanlardn istenmiyor diye ? Bizim yakındığımız konu sadece bu . Yoksa tabiki çok şükür mülakata kalan birisi için bu tür sıkıntılar önemli değil her türlü halledilir . Sorguladığımız nokta olayın mantıksal durumu .
-
@marjinalmaliyt57 bence neye itiraz ettiğini sen de anlamış değilsin. sınava hak kazananların bazı şartlardan dolayı ''hayıflanmasına'' kızıyorsan bu anlaşılabilir bir durum değil. 200 tl para verip sağlık kurulu raporu alacağız bide istanbula tevdi edeceğiz üstüne üsttlük sınav ve mülakatları için bir ton harcama yapılacak. zaten kurumdaki ulaştığımız kişi dahi durumun mantıksızlığının farkında. ha diyorsan ki ağlayıp durmayın o listeleri hakeden niceleri bu şartları yerine getirmek için cansiperane bir mücadeleye girişirdi? ona yapacak birşey yok haklısın. bu arada ben çok mülakattan elenmem genelde iş değiştiririm.
-
@kartalyürekli randevu alabildiniz devletten bu arada? ayın 22 sine kadar raporu verebilirsiniz. ama diğer evraklar 15 ine kadar. benim kurumdan konuştuğum kişiden anladığım o.
-
@mantıkuttayyr 22 sine kadar mı bunu bilmiyordum . ilanda hepsi için 15 yazıyordu . Özel hastaneye yöneldim ben fiyat farkı çok değil ve işlemler daha az yorucu tavsiye ederim .
-
@mantıkuttayyr son cümlen zaten senin hakkında düşüncelerimi daha da net hale getirdi. Son sözümdur allah yolunu açık etsin.
-
@marjinalmaliyt57 :D:D neymiş düşüncen. eğer denk gelebilirsek sana alnımın teriyle kazandığım parayı ispat edeyim kardeşim. namussuz şerefsizler bakanlığın, meclisin, yargıtayın önünde yatıp kalkıp kaymakam savcı hakim olduklarında benim anam ağlıyordu. girdiğim her yere ispat edebileceğim başarı ve puanlarla girdim. bu yüzden bu kadar rahatım bu cümleyi kurmakta.
-
@mantıkuttayyr herkes bir puan alıyor dostum mulakatlara kalıyor. Annelere saygım sonsuz ellerinden öperim. Daha fazla uzatmak istemiyorum muhabbeti yazmayacaktım hassas yerimden vurdun. Daha fazla uzatmanın anlamı yok..
-
@kartalyürekli devlette nasıl paralı sigortası olanda mı
-
@marjinalmaliyt57 dostum burda yapamayacağımızdan değil, insanoğluyuz daha rahat olur mu diye düşündük söylenerek de olsa yapacağız fakat umarım 200 TL olayı yoktur. Diğer söylediklerin doğru şöyle bir dönemde herkesin hakkını gözetmek yakışır bizlere umarım sende nice mülakat ve asil listede olursun.
-
@willsmithh fiyat değişebilir bilgim yok ama ücretli ve sigorta kapsamında değil diye biliyorum
-
@kartalyürekli anladım teşekkürler hocam
-
@kartalyürekli teşekkürler hocam.
-
Ankara'da özel hastaneden rapor alan biri varsa buraya yazsın lütfen. Devlet de en geç 15 Aralık
-
ankaradaki arkadaşlar için ankara özel cerrahi tıp (öveçler) hastanesi 150 tl ye kurul raporu veriyor.
-
@mantıkuttayyr bir günde çıkıyor mu hocam hemen?
-
@yaylalı 1 saate çıkıyor. Muaneler hızlı yapılıyor.
-
Hocalarım İstanbul'da sağlık raporu alan var mı? Varsa da hangi hastaneden alındı bilgilendirirseniz sevinirim.