Vakıflar Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Kullanıcı isteğiyle silinmiştir
-
Mülakatlar yarın başlıyor arkadaşlar herkese başarılar diliyorum
-
@leontief75 Hocam bana tebligat gelmedi size gelen tebligatın bir resmini atabilir misiniz ? Hangi evrak isteniyor ve sınav nerede bunları görebilmek için.
-
-
@leontief75 Çok teşekkür ederim hocam, mülakatta herkese başarılar arkadaşlar.
-
-
@mutlakbutlan süre size bağlı kendinizden bahsediyorsunuz zarf çekiyorsunuz zarfta her alandan bir soru var ve sorular tamamen bilgi örneğin muhasebe kâr yedeği hesaplarımı neydi onu sayınız diyordu aklınıza gelmezse kurul yardımcı olmaya çalışıyor çok heyecanlanacak bir ortam yok terasta giriyorsunuz
-
-
@prezıntcihangir Hocam klasik mülakat sorusu soruluyor mu hiç artı yönleriniz eksi yönleriniz falan tarzında
-
@leontief75 yok hocam kendini ayrıntılı anlat diyorlar o kadar
-
@prezıntcihangir Hocam öncelikle geçmiş olsun kaç dakika sürdü mulakatıniz?
-
@c-kennedy arkadaşlar süreyi boş verin sürelik bir durum yok sorular yorum değil kendinizi ayrıntılı tanıtın zarftaki 4 soruyu cevaplayın bu kadar
-
Arkadaslar vergi tvs ile mali analiz soruyorlarmi
-
Arkadaslar nasil geldi sorular cok bilindik sorulardi sanki
-
Açıklandı
-
herhangi bir kurumda çalışır olup mülakatı kazanan oldu mu acaba ?
-
@maxiidareci Ben calisiyordum olmadi kazananlara hayırlı uğurlu olsun.
-
@c-kennedy genelde işi olup mülakatlara girenlere olumsuz mu bakılıyor hocam ? b grubu memurluğu kazandım ben a grubuna devam edeceğim yine de durum genelde nasıl oluyor acaba ?
-
Arkadaslar bu istanbul ankara arasi il tercihi ne zaman yapiyoruz acaba bilgisi olan varmi
-
Asil olarak kazananların kurmuş olduğu bir whatsap grubu var mi ? Eger yoksa bana mesaj atın ben oluşturuyum, gelismelerden birbirimizi haberdar ederiz.