Vakıflar Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Gelen ilanlara bakılırsa p48 puan türü haricindeki puan türleri maalesef bir işe yaramıyor. P48 90 üzeri + Yds 70 üzeri tüm kurum sınavlarının kapısımı açar.
-
Arkadaşlar sınav başvuru tarihini göremedim bilen biri yardımcı olabilir mi?
-
@selahattin47 Yazmıyor hocam
-
@blueberry O zaman istediğimiz zaman başvuru yapıyoruz herhalde
-
Kurumla görüştüm başvurular ilan ile başladı dediler
-
arkadaşlar başvuruda sizinle ilgili bilgi alınacak kişinin ismi ve adresi yazıyor daha önce bu belgeyi dolduran arkadaşlar buna cep telefonu numarası eklediler mi eklemeli miyiz?
-
@bahriyelii61 başvuru için doldurulacak belgeyi nereden buldunuz ben bulamadım da
-
Geçen seneki gibi yine 81 lere düşer mi? Tahmini tecrübesi olan var mı
-
@htcnr başvuruda yazıyor xx sayılı bilmem nerede yayımlanan xx sayılı ek diye googlea yazın direkt çıkıyor zaten
-
@kerimoglu hocam sanmam çünkü yds farkındalığı son senede çok arttı 88 puanım var benim de ama şüpheliyim
-
@bahriyelii61 Ben numarasını da ekleyeceğim.
-
Sağlık durumu bakımından yurdun her yerinde görev yapmaya elverişli olduğuna dair yazılı beyan diyor ya bunun için bir belge mi almamız gerekiyor yoksa kendimiz mi beyan edeceğiz?
-
@gören ben eklemedim belgede böyle bir şey istemedikleri için
-
@bahriyelii61 Zaten form özensizce hazırlanmış hocam öylesine koymuşlar sanki
-
@bahriyelii61 Siz gönderdiniz sanırım. Sağlık beyanını ne şekilde eklediniz?
-
@gören hocam direkt el yazısıyla yazıp imzaladım işte sağlık bakımından sorunumun olmadığını şu tarihe kadar askerlikle ilişiğim olmadığını beyan ederim ad soyad imza
-
Hakkknızda bilgi alınacak kişilerin ad ve adresleri kısmını doldurmasak sorun olur mu
-
Varmı son başvuru yapanlardan kaç kişi başvurmuş giden soran var mı
-
83le kapattı. acaba sınavı ertelerler mi
-
@selahattin47 ertelenecek olsa başvuru sonuçlarını açıklamazlardı ertelenmesi söz konusu değildir