Vakıflar Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@bahriyelii61 tahmin de mi bulunuyorsunuz hocam yoksa böyle bir durum mu var
-
@kerimoglu mantıken o şekilde olur diye düşünüyorum kendi fikrim
-
@bahriyelii61 aynı fikirde olduğumu belirtmekle beraber içeriden bir bilgi kaynağım yok ancak hem sınav ilanında hem de bugünkü açıklamada 16.01 tarihini kullanmışlar
-
Yarışma Sınavı Giriş Belgesi 28.12.2020 tarihinden itibaren 15.01.2021 tarihi mesai saati sonuna kadar Rehberlik ve Teftiş Başkanlığından alınacak.
Daha önce sınavdan 1 saat öncesinde giriş belgesi alanlar olmuş,bu konuda bilgisi olan var mı?
-
@kurwa bu pandemi döneminde gördüğüm en saçma uygulama
-
@schossow99 Yani sonuçta herkes Ankara'da yaşamıyor maalesef. Ben gece otobüsle gelip sabah sınava girip sonra tekrar eve dönmek istiyorum minimum riskle. Sen neden beni 1 gün önceden gelip virüsün başkentinde ağırlamak istiyosun? Devlet sırrı değil ki bu belge,sitede yayınla çıktısını alıp girelim sınava
-
Arkadaşlar kompozisyon sınavıyla ilgili bir bilgisi yada tahmini olan var mı acaba ? Nasıl çalışmalıyız ? Ne tür sorular gelmiş ya da daha önce bilgisi olan ?
-
Arkadaşlar komposizyon sınavına nasıl çalışıyorsunuz?
-
@paretowilfredo üstat 2016 daki sınav ilanında 48 sayfa,geçen seneki ilanda 17 sayfa yorum var. Bu sınav için etkileşim neden az? Sanki hiç kimse girmeyecek sınava
-
Birileri sesimizi duydu sınav giriş belgeleri için mesaj geldi arkadaşlar
-
güzel oldu bu
-
@schossow99 Ne mesajı hocam bana mesaj felan gelmedi giriş belgelerini netten mi yayinlayacaklar ya da benzeri birşey mi oldu?
-
@must Sınav giriş belgeleri sms olarak geldi.
-
@blueberry nasil olur bana sms falan gelmedi bi isi de duzgun yapsalar sasiricam zaten. Sanırım Kurumu arasam iyi olur
-
@must kurumu şimdi aradım onlar da listeyi üniversiteye atmışlar üniversite mesajı gönderiyor dediler pazartesi salıya kadar bekle mesaj gelmezse bizi ara diyorlar. Benden başka mesaj gelmeyen yok mu yahu
-
silinmiştir
-
@must Hallettiniz mi hocam?
-
Haftasonu sokağa çıkma yasağı var izin belgesi mi çıkarmamız gerekiyor yoksa sınav giriş belgesi yeterli mi Ankaraya gidiş ve dönüşlerde acaba bilgisi olan var mı?
-
@leontief75 Özel aracınızla şehirlerarası seyahat edecekseniz seyahat izin belgesi almanız gerekli.
-
@blueberry Hayır otobüsle seyehat edeceğim