Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
sabah 10'dan akşam 17:30'a kadar sınav, cüzdan ve yiyecek getirmek yasak. ikinci oturumun ortasında can vericez sanırım.
-
@user1045 galiba öyle çünkü 1.oturum alan ve genel ekonomi bilgisi 2.oturum ingilizce
birisi sabah birisi öğlen ikisini de ayrı ayrı yazdırmak lazım bence -
@user1045 aynen öyle. İki oturuma da ayrı ayrı başvuru yapmayı unutma.
-
demekki sınav diğer oturumlardaki gibi boşluk doldurma olmayacak .onlarda 210 dakikaymış.
-
ben başvuru yapmadan direk belgelerin çıktısını aldım başvuru mu yapmak lazım?
-
@shirelı teşekkür ederimm
-
@dogeygunes_ hesap ayarlarından fotoğrafınızı yükleyince sonra belge oluşturunca fotoğraf çıkıyo belgede
-
emanetçi olur mu ki oralarda?
-
@xxxxx Bu durumu ben de anlamış değilim. O kadar saat yanımızda hiçbir şey olmadan ne yapmamızı bekliyorlar. Bir de sınava giderken bu giriş belgesi yeterli olur mu sokağa çıkma yasağı için yoksa ayrıca izin de almamız gerekiyor mu? Bir bilgisi olan var mı?
-
@imece-ece olmalı aslında ama 5ten sonra marketler bile kapanıyo
-
@user1045 Kurumu aradım giriş belgesi yeterli olacaktır, valilikten de izin aldıklarını söyledi, içiniz rahat edecekse siz de arayabilirsiniz ama
-
ilk oturum ingilizce mi alan mi anlayabildiniz mi ben goremedim?
-
@dogeygunes_ evet basvuru yapip suresiz hes kodu eklememiz gerekiyormus basvuru ekranina
-
Arkadaşlar sınav basvuru sayfasından tekrar mı başvuru yapıcaz şu durumu bir anlayalım
-
Telefon yasak ama hes kodu istiyorlar. Ticaret müfettişliği sınavına girenler telefonları ayrı bir yere koyduklarını söylemişlerdi umarım bizde de sıkıntı çıkarmazlar. Ayrıca 3 saat sabah 3 saat öğleden sonra sınav ve her yer kapalıyken öğle yemeği çok sıkıntılı olacak. Bakanlık sınavı mı açlık oyunları mı belli değil.
-
ADAYLARIN DİKKATİNE !
Adaylar, Kullanıcı Adları(Tc No) ve gönderilen SMS'te bulunan şifreleri ile sisteme giriş yaptıktan sonra sağ üst tarafta "Hesap Ayarları" kısmından şifrelerini değiştirip, vesikalık fotoğraflarını yükleyebilirler.
Başvuru Adımları
Sağ tarafta bulunan "Sınav Aday Başvurusu" kısmına gireceklerdir.
Adayların başvurularını tamamlayabilmeleri için öncelikle doldurmaları gereken alanları seçmeleri gerekmektedir. "SINAV" OTURUM" SINAV MERKEZİ" kutucukları doğru bir şekilde seçildikten sonra sayfanın altında bulunan "HES KODU" kısmına süresiz HES Kodlarını gireceklerdir.
"HES Kodu, bitişik bir şekilde, aralarında "-" işareti olmadan yazılmalıdır.
Hes Kodu doğru bir şekilde girildikten sonra "Kontrol Et" butonuna tıklanması gerekmektedir. Bu işlem doğru bir şekilde gerçekleştirildikte sonra sayfanın sağ alt kısmında yeşil kutucukta "Kayıt Ol" seçeneği aktif duruma gelecektir.
"Kayıt Ol" butonuna tıklandığında adayın başvurusu gerçeklemiş olacaktır.
Adaylar "Başvuru" işlemini başarılı bir şekilde gerçekleştirdikten sonra; sağ tarafta bulunan Turuncu kutucuktaki "Sınav Giriş Belgesi" butonuna tıklayarak girecekleri sınava ilişkin giriş belgelerine ulaşabileceklerdir.
-
ben tc mi ve sms teki sifre yi giriyorum ama olmuyor. siz hangi şifre ile girdiniz? acil yardım :/:/:/:/:/:/
-
@ezgi-75 yok yapmadim orayi ben
-
Ben izin aldım ancak reddedildi otobüs seyahatlerinde izne gerek yokmuş güya
-
@hpolitics Yani sinav giriş belgemiz var ve üstünde ticaret bakanlıgı yazıyor. valilikle de anlaşmıslar daha ne. ceza yazacak olurlarsa sizi cimere şikayet edicem deriz.