Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Bu arada İngilizce için 3 saat iyi bence ya. IELTS'te mesela 250 kelimelik essay için 40 dk veriyorlar. Burada 1 saat + bi de İngilizce'den Türkçe'ye çeviriden arta kalan zaman
-
@janpi umarım hocam artis artis her ingilizce çeviriyi kağıtları önce toplayıp sonra diğer kağıdı verme şeklinde yapmazlar.
-
bir de sınav öncesi adaylardan hes kodu istenecek deniyor biz ek bir kağıda yazıp yanımızda mı götürmeliyiz
-
Başvuru belgesinde hes kodu yazıyor mu?
-
Herkese merhabalar. Geçen haftasonu müfettiş yardımcılığı sınavına girdim. HES kodu uygulaması sınavın olacağı binaya girmeden önce yapılıyor. Telefonla içeriye giriş serbestti, telefonlar sınıfa girdikten sonra büyükçe bir zarf içinde toplandı yani emanet konusunda sorun yaratacak bir durum yoktu. Sınavı yine aynı bakanlık yaptığı için değişen bir şey olacağını düşünmüyorum. Yemek konusunda ise bizim sınavımızda içeriye çanta ile giriş yapmak serbestti yine böyle olursa sınav esnasında diğer adayları rahatsız etmeyecek, koku yaymayacak yiyecekler ekmek arası yapılabilir, oturuma ara verildiğinde de yiyebilirsiniz. Şimdiden herkese başarılar
-
@4sefiri sizde de aynı uyarılar yazıyor muydu?
-
@imece-ece cep telefonu, bilgisayar vb cihazların bulundurulmasının yasak olduğu yazıyordu sınav giriş belgesinde. Diğer yemek getirme gibi şeyler hakkında yasak olduğuna dair bilgi yoktu
-
@4sefiri müfettişlik sınavı bizzat bakanlığın teftiş dairesi yaptı. Ancak bu sınav üniversite aracılığıyla yapılıyor farklılık olabilir
-
@4sefiri hocam optik fln yazıyor bizim başvuru belgelerinde müfettişlik sınavı test miydi?
-
@tbt96 klasikti hocam
-
yarın arayalım soralım garanti olsun
-
@gpale Kimsiniz olum siz yumruk sıkıyormuş bi de
-
Vakıflar genel müdürlüğü sınavı da aynı bu şekilde oldu. Gazı unıverstesındeydı gene. Cantaları aldılar iceri gözetmenlerin yanına bıraktık. Benim telefonum yoktu yanımda, ozel olarak bısey yaptıklarını da görmedim. Sonucta sehır dısında gelenler var.valızlerı de aldılar hatta. Giriş belgesinde de ticaretınkıne benzer uyarılar vardı...
-
@schossow99 kes artis
-
@gpale kudurmaya devam et
-
@schossow99 adres ver dostluk mamanı atayım
-
@gpale sen kendi önüne at mamayı kuduran sensin
-
arkadaşlar birbirinize adresinizi özel mesajdan verebilirsiniz. burayı lütfen meşgul etmeyin.
-
ilk oturum ingilizce mi alan mi anlayabildiniz mi ben goremedim?
-
@portakalcicegi1 ne fark eder ki?