Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Arkadaşlar bilgi almak için hangi numarayı arıyorsunuz, 7500 ile biten sürekli meşgul çalıyor
-
@edda bugün itibariyle mülakat sonucu açıklandı. Artık bekleme zamanı geldi demektir.
-
nerenin mülakat sonucu açıklandı?
-
@tb kurum içi görevde yükselme
-
@antimülakat evet hocam dün akşam 10 gibi açıklandı bizimki de gelir inşallah en azından kazanıp kazanmadigimizi bilelim beklemek sıkıntı gerçekten
-
haftaya açıklanır inşallah
-
Bundan sonraki süreç hızlı ilerler diye umut ediyorum. Bu tür sınavlarda mesele sadece kağıtların okunması veya mülakat puanlarının teslim edilmesi üzerinden bitmiyor. Sonrasında bunların bir kaç yerden tekrar incelenmesi gündeme geliyor. Yani Bakanımıza ulaşana kadar... Şimdi burada kimler kontrol ediyor, nasıl bir mekanizma işliyor bunun detayını bilemem ama sizlere ulaşması için çeşitli aşamalardan geçmesi gerekiyor.
-
@antimülakat kağıtları okurken hayretlere düşecekler
-
Bu tip sınavlarda cevap yerine balık resmi çizsem mahkemeye verirler mi ? Lisede çizdiğimde hocamız mahkemeye vermekle tedhit etmişti de beni.
-
-
@antimülakat hocam bir aya açıklanır mı sizce
-
Bakanlığı arayan oldu mu hiç arkadaşlar? Ne zaman açıklanır yazılı sonuçları acaba
-
@kamucubey ben dün Okulu aradım. Değerlendirme sürecinde dediler.
-
@solely21 süreyle ilgili bilgi alabildiniz mi? Değerlendirme diyince okuması bitti gibi anladım ben ama tabi neyi kastettiler tam bilemiyorum
-
bu ay da açıklanmayacak anlaşılan
-
Açıklandı diye açıp bakıyorsun taak saçma sapan bir mesaj
-
@uvyx evet ya yüreğime iniyo yapmayın böyle
-
Bir gelişme var mı?
-
Ticaret Uzmanlık sınavı Müfettişlikten daha önce yapılmıştı değil mi?
-
Mayısta olacak sınavın ocaktaki sınavın sonuçlarının açıklanmasına bir etkisi var mı sizce? boşuna girmiş gibi hissediyorum sonuçlar açıklanmadıkça, açıklanacağı tarih belli olmadıkça.