@skc-48 duyum almadim siteye bakarsanız hep perşembe ve salı açıklanmış ondan
edda tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@kamucubey ben de zarf yoktu, kalabalık bir komisyondu herkes soru sordu neredeyse alanım iktisat, ticaret ve hukuk alanından bilgi soruları geldi
-
@gazili-0 şirketlerden geldi.hocam
-
@yusufyigitt07 müfettişlik ile çok ilgili olacagini sanmıyorum açıkçası denetmenlik ile beraber gitti süreç, yarından çok umutluyum inşallah açıklanır
-
@sinapsis haklısınız ama açıkçası gonlumden geçen en azından subat ortasına ertelenmesi insan hazır hissedemiyor hiç
-
@beirutde daha önce demistim yds yi bekliyorlar nitekim açıklama da bu yönde
"Ticaret Uzman Yardımcısı giriş sınavının başvuru tarihleri ile yazılı sınav tarihi ÖSYM tarafından yapılacak Yabancı Dil Sınavlarına bağlı olarak Mayıs ayında ilan edilecek ileri bir tarihe ertelenmiştir."
-
@ready2die4us arayınca cvp vermiyorlarsa var kesin birşey ertelenen sınav olayında da bir ara açmadılar. Keşke ne yapacaklarsa hızlı olsalar biz de ne yapacağımızı bilsek
-
başlıkla alakasız ileti silinmiştir
-
@portakalcicegi1 ben de pek umutlu değilim zaten sınav bana göre gereksiz zordu dışişleri olsa gene anlarım sadece ingilizce iyi olsun hem maaşı da buradan iyidir eminim ama hem çok iyi ingilizce hem fazla detaylı genel ekonomi hem ortalama üstü alan istemeleri çok iyi niyetli değil bana göre almamak için kasmışlar olan emeklerimize oluyor ki bu da kimsenin umrunda değil
-
@edda iktisat hukuk ticaret alanından sorular geldi
edda tarafından gönderilen son iletiler
-
@skc-48 duyum almadim siteye bakarsanız hep perşembe ve salı açıklanmış ondan
-
@yusufyigitt07 müfettişlik ile çok ilgili olacagini sanmıyorum açıkçası denetmenlik ile beraber gitti süreç, yarından çok umutluyum inşallah açıklanır
-
@portakalcicegi1 denetmen yard. Grubunda arşiv araştırması geldiği için net bir tarih veremiyoruz denilmiş
-
@vasıflıişsiz önceliği mülakata verseler keske maliye neredeyse her listeyi açıkladı ki biri buranın mulakatiyla aynı dönemdi...
-
@gazili-0 şirketlerden geldi.hocam
-
@edda iktisat hukuk ticaret alanından sorular geldi
-
@kamucubey ben de zarf yoktu, kalabalık bir komisyondu herkes soru sordu neredeyse alanım iktisat, ticaret ve hukuk alanından bilgi soruları geldi
-
@vanillasky o sınavın ilanı mayısta olacak demişlerdi Yds nin açıklanmasına göre tabi.. Zannetmiyorum ilişkili olduğunu, bizden önce yapilan bir sınav var o da açıklanmadı galiba
-
@solely21 süreyle ilgili bilgi alabildiniz mi? Değerlendirme diyince okuması bitti gibi anladım ben ama tabi neyi kastettiler tam bilemiyorum