2021 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Ne Zaman?
-
@engineerisletme 850 adli 150 adli avukatlık 50 idari
-
50 idari kesin mi ? Son bilgi nedir ?
-
Arkadaşlar merhaba kolay gelsin,
35 yaş sınırına geldiğim için hakimlik sınavına maalesef çalışamayacağım.
Elimdeki kitaplar neredeyse tamamen sıfır ve günceldir. Buradaki tavsiyeler üzerine almış olduğum kitaplarımı piyasadan daha uygun bir fiyata satıyorum. İlgilenenler buradan benimle iletişime geçebilir.Kitaplar:
-
2020 Hocasından Ders Notları: Anayasa Hukuku, İdare Hukuku, İdari Yargılama Hukuku - Prof. Dr. Ahmet Nohutçu
-
MÜESSİR İDARİ HAKİMLİK ÇIKMIŞ SORU BANKASI-2020 Çözümlü. (elimde son sınav 21 Kasım 2020 soruları da mevcuttur.)
-
Murat Yayınları İdari Yargı Hakimliği Konu Anlatımlı Modüler Set
-
Özgün İdari Hakimlik Soru Bankası Temsil Yayınları, 2020
-
Matrah Konu Anlatımı Vergi Hukuku Vergi Usul Hukuku Türk Vergi Sistemi Temsil Yayınları, Sertkan Erdurmaz, Mayıs 2020
-
-
-
2020 Hocasından Ders Notları: Anayasa Hukuku, İdare Hukuku, İdari Yargılama Hukuku - Prof. Dr. Ahmet Nohutçu
-
MÜESSİR İDARİ HAKİMLİK ÇIKMIŞ SORU BANKASI-2020 Çözümlü. (elimde son sınav 21 Kasım 2020 soruları da mevcuttur.)
-
Murat Yayınları İdari Yargı Hakimliği Konu Anlatımlı Modüler Set
-
Özgün İdari Hakimlik Soru Bankası Temsil Yayınları, 2020
-
Matrah Konu Anlatımı Vergi Hukuku Vergi Usul Hukuku Türk Vergi Sistemi Temsil Yayınları, Sertkan Erdurmaz, Mayıs 2020
-
-
@rdmühendis ne kadarı kullanılmıştır hocam ve ne kadar istiyorsun
-
cumhurbaşkanı yardımcılık bu dönem gelecek dedi bunun artısı veya eksi durumu nedir bilen var mı?
-
arkadaşlar sınav ankaradamı olucak acaba ?
-
@ozanant07 Evet.
-
ösym sayfasında sına ilanı ne zaman gelir, genelde kaç gün kala açıklanıyor bilgisi olan var mı?
-
@engineerisletme ÖSYM sınav takvminde zaten yayımladı sınav tarihini, fakat bakanlığın detaylı ilanını soruyorsanız net bir zaman aralığı vermek pek mümkün değil ekim ayı içerisinde gelecektir muhtemelen
-
Cezada çok yanlış yapıyorum . Öneri kitap ya da bilgisi olan , sadece kanun yeter mi acaba ? Themis kullanıyordum tekrarı zor oluyordu .
-
@karar murat akselin youtubede videoları var tavsiye ederim, monopol ve konsensus soruları da konuyu kavramanı sağlar hocam.
-
@ceterisparibusss ekimde çalışmaya başlayan biri sizce yetişitirir mi
-
@ceterisparibusss eyvallah hocam ,
Hocayı duymuştum kitaplarda mevcut ben de ama yinede 3 yanlış rahat yapıyorum . -
@karar İyi bir konu çalışmasından sonra kaliteli 2-3 kaynaktan soru çözerek halledebilirsiniz. Eğer ulaşma imkanınız varsa murat yayınlarında ceza hukuku çalışıp sonra videoları izleyip soru çözerek çok sağlam oturtabilirsiniz. Bir işte çalışan biri değilseniz 1 haftanızı alır.
-
@dunya-ese 83 gün var hocam. İyi bir program ve düzenli çalışmayla yapmak mümkün. Hiç bir şey için geç değil. Doğru kaynaklar ve disiplinli çalışmayla 83 gün bile fazla belki.
-
@ceterisparibusss teşekkür ederim
-
Arkadaşlar soru bankası olarak elimde konsensus var özgün hangi kaynağı tavsiye edersiniz. Bir de vergi hukuku için Sertkan hocanın kitapları nasıl tavsiye eder misiniz?
-
@mujdeniz sertkan hocanın kitaplarını tavsiye ederim
-
@papatyaçayı Teşekkür ederim