9- 10 Ocak 2021 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Klasik Yazılı Sınavı
-
@mülkiyeli-1, içinde söyledi: 9- 10 Ocak 2021 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Klasik Yazılı Sınavı
Wp grubu varsa bana da link atabilir misiniz?
-
arkadaslar sanirim wp degil telegram grubu var ( ben orda yokum ) ancak wp grubunu olusturabiliriz diye dusunuyorum sayimiz az degil gibi. eger wp grubu olusturulmamis ise ben inisiyatifi aliyorum ozelden numara iletebilirsiniz. eger onceden wp grubu kurulmus ise de yetkili biri kurduk bana yazin diye belirtirse sevinirim
-
@justinterrogate not: whatsapp link sistemini vb bilmiyorum telefonda pek aktif de degilim bu nedenle baska birisinin kurmasi daha iyi olabilir. baska biri inisiyatif alacak ise o da bildirebilir. tesekkurler.
-
Arkadaşlar bu sene sınav erken açıklandı. Belge teslimi de geçmiş senelere göre daha erken oluyor.Süreç hızlı gidiyor .Mülakat tarihleri için bi tahmini veya duyumu olan var mı ? Bu sene çok bekleme olmayacak gibi .
-
Hayırlı akşamlar. Arkadaşlar mülakatta eleme-yazılı sınav konuları dışında soru geliyor mu? Ceza hukuku-İcra iflas gelmez ama maliyede borçlardan soru gelir mi? Nasıl hazırlanmak doğru olur acaba ? Geçmiş yılların çıkmış mülakat soruları var mı
-
Sınav konuları dışında genel gündemdeki olaylar hakkında sorular gelebiliyor yoruma yönelik. Ancak asıl olan sınav konularına çalışmanızdır hocam. Daha önce bir yerde çalıştıysanız orayla ilgili soru geliyor. Okuduğunuz kitaplar hakkında sorabiliyorlar. Mesela bir soru soruldu size alan dersleriyle ilgili cevap verdiğinizde daha derinine iniyor komisyon siz bilemeyene kadar inebiliyorlar bu moralinizi bozmasın. 5018 ve 6085 sayılı kanunlarada bakılmasında fayda var. Başarılar
-
@abcdefg teşekkür ederim. Çok sağolun.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
Merhaba, özgeçmiş formunu dolduruyoruz sadece değil mi?
-
@mnurcan Merhaba. Özgeçmiş formu doldurulup dilekçe ekinde evrak kayıt servisine bırakılıyor
-
@ff teşekkür ederim:)
-
İleti kaldırılmıştır.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
Arkadaşlar bu özgeçmiş formunu dilekçe ekiyle teslim etmemiz isteniyor galiba.Bu dilekçe eki hakkında bilgisi olan var mı acaba?
-
Telegram Grubunda arkadaşlar dilekçe örneği attılar aslında oraya bakmanız size bi taslak oluşturabilir.
-
@seyit-sarıerikli telegram grubuna nasil dahil olabilirim? yardimci olur musunuz lutfen?
-
Daha önce mülakata kalan arkadaşlar ön görüşme hakkında bilgi verebilir mi? Kuruma çağırdıklarında ne soruyorlar ve komisyon karşısına tek kişi mi çıkıyoruz bilgilendirirseniz sevinirim.
-
@simer93 tek çıkıyorsunuz evet. Genel sizi tanımaya yönelik sorular soruluyor. Çok çok istisna 5018 ve 6085 sayılı kanunlardan soru sorulur. Üniversitede nerede kaldınız, aile mesleği, sosyal medya kullanımı, daha önce girilen sınavlar vs
-
@abcdefg mülakat süresi ortalama ne kadar sürüyor .
-
@etzelll4 ön görüşme ortalama 30 dk. Mülakat ortalama 15 dk