9- 10 Ocak 2021 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Klasik Yazılı Sınavı
-
Merhaba dostlar.
2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı klasik sınavı için istişareye burada devam edebiliriz.
Buraya şunu bırakayım, yeni çalışmalar oldukça eklemeler yaparız bu iletiye;https://www.tercihiniyap.net/kpss/sayistay-denetci-yardimciligi-yazili-sinav-sorulari-h5416.html
-
Bu klasik sınavın ertelnip ertelenmeyecegini nasıl netleştirebiliriz acaba yani ikinci bir duyuruya kadar ösym bütün sınavları mi iptal yoksa belirlediği ALES ... Sınavlar mi
-
Yazılı sınava katılmaya hak kazanan arkadaşları tebrik ederim. Hep beraber yeni raunda yol alalım. İsallah sınav ertelenmez. Normal şartlarda bile 1 yıl süren bir süreç , sınav ertelenmesi ile daha da yıpratıcı olur. Hakkımızda hayırlısı.
Bütün adaylara kolay gelsin. -
Yazılı sınavda bölüm bazlı taban puan alma şartı gibi bir durum varmı acaba, genel puanlamamı oluyor
-
@bulut25 yazılı sınavda genel puan tabanı 70. Toplam 5 alanda 70 ortalamanin tutturulması gerekiyor. Uygulamada çoğu zaman 135 kişi 70 tabanı yakalamiyormus. Bu durumda 60 - 65 alanlar, standart sapma etkisi ile 70 e tamamlanıyor. Toplam 135 kişi buluyor.
Her 5 bölüm için de ayrı ayrı 50 ya da 60 taban puanı var denilmişti daha önceki sınavlarda. 50 mi, 60 mı tam hatırlayamadım. Ancak ÖSYM ile Sayıştay protokol yazında bu alanda bir ibare yok. Bu konuda net açıklama yer almıyor. -
@cenk teşekkür ederim hocam
-
Daha önce yazılı sınavı geçenler hangi kaynaklardan ve nasıl çalıştılar bilgilendirebilirse sevinirim
-
Sınav ertelenir mi arkadaşlar sizce
-
@spesifik umarım ertelenmez yoksa zaten uzun süreci var iyice uzar
-
@simer93 ben erteleneceğini düşünmüyorum toplam 225 kişi nasıl olsa
-
Dostlar şimdi süreç nasıl işleyecek? Sayıştay sınavının yabancısıyım ilk kez girdim oldu şükür de şimdi bir şey yapmamız gerekiyor mu? tekrar başvuru falan yada evrak göndermemiz gerekcek mi? Bilgilendirme yapabilecek var mı ?
-
@besplatno hocam bende ilk kez gireceğim ama bildiğim kadarıyla şu an yapcağımız bir şey yok yazılıyı geçersek asıl süreç başlıyor
-
@paretowilfredo Dostum bu sınavın akıbeti ne olur sence?
-
@onuktekin, içinde söyledi: 9- 10 Ocak 2021 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Klasik Yazılı Sınavı
@paretowilfredo Dostum bu sınavın akıbeti ne olur sence?
Aynen hocam bunun için nasıl net bilgi alabiliriz. Hani yaklaşık 1 ay kalıyor sınava
-
Medeni hukukta aile ile miras dahilmi
-
Cimere yazdım sınavın ertelnip ertelenmeyecegi konusunu. Herhangi bir cevap gelmedi henüz. Başka yazan veya duyum alan var mı?
-
@hicks hocam sınav protokolünde genel esaslar kişiler ve eşya hukuku yazıyor
-
Arkadaslar ticaret hukukunu secen var mı ?
-
@bambam ben seçtim hocam
-
bende ticaret hukukunu seçtim...geçmiş yıllar sorularına baktım ..fazla zorlayıcı durmuyor gibiydi..