9- 10 Ocak 2021 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Klasik Yazılı Sınavı
-
@weberusta inisiyatif ösymdeymiş diğer sınavları erteleyip sadece sayıştayı yapması garip olur büyük ihtimalle ertlenir
-
Bildiğim kadarı ile ÖSYM Aralık ayındaki sınavları ertelenmişti su ana kadar. Ocak ayında eğer sınav ertelerse, bizim sinavda ertelenir. Sayımızın az olmasına pek bakmaz gibi.
Ocak ayında olup, iptal olan sınav var mı şu an. -
@cenk sanırım yok
-
@cenk 2021 takvimi yayınlamadı ki ocak ayındaki sınavlar belirsiz bizim dısımızda o yüzden baska sınavların ertelenme durumu olamaz
-
Arkadaşlar kompozisyon için hala hiç başlamadım başlayan varsa nelere baktığını nasıl çalıştığını paylaşabilir mi? Bir de sizde de bir isteksizlik oldu mu ben hala tam anlamıyla bir konu bitirebilmiş değilim bu belirsizlik ortamını istemsiz bir şekilde takıyorum
-
@simer93 Mahfi Eğilmez'in, blog yazıları; Ekonomide Analiz, Tarihsel Süreçte Dünya Ekonomisi, Değişim Sürecinde Türkiye Ekonomisi kitapları. Emre Alkın'ın, bloğu, YouTube videoları, İktisattan Çıkış kitabı. İktisat ve Toplum dergisi YouTube kanalı bu sıra hareketlenmeye başladı oraya da bakılmalı. Spotify'da güzel podcast yayınları var ayrıca.
-
@onuktekin teşekkürler hocam iyi çalışmalar
-
@simer93 Çok şey sıraladım. Biraz iç şişirici olmuş. Rica ederim. Teşekkürler size de iyi çalışmalar.
Pandemi hepimizi etkiledi. Belirsizlik çok bunaltıcı. Fakat bir anda sınav tarihleri açıklanırsa çalışmak avantaj olacak. -
@onuktekin haklısınız hocam
-
@simer93 aynı şekilde bende sonuçtan bu yana birşey yapmadım sonuç açıklandığında bir an önce klasik yapılsın diyordum şuan resmen ertelensin diye dua ediyorum
-
Ben de sınava çalışmakta zorlanıyorum. Zor adapte olabiliyorum. Ama benim durum, belirsizlik değil de, yorgunluk sanki.
Daha kompozisyon d -
Sinavin ertelenip ertelenmeyecegiyle ilgili ösym 'yi hic arayan oldu mu
-
@hicks ben 1.5 hafta içinde yaklaşık olarak 4-5 kere aradım ama hiçbir bilgi alamadım konuştuğum kişiler sınav hakkında bilgi sahibi değillerdi
-
MEB bugün bazı kararlar aldı.
- Okullarda uzaktan eğitim 22 Ocak a kadar uzatıldı.
- Yarıyıl tatili 2 haftadan 3 haftaya çıkartıldı.
- İkinci dönem 15 Şubat'ta açılacak.
MEB'in ocak ayı planı eğitimin olmayacağı yönünde. Şubat ayı ortasına kadar okullarda yüzyüze eğitim o yok. O tarihten sonra da vaka sayısı ve ülkede asi durumuna göre karar verecekler herhalde.
ÖSYM ise henüz açıklama yapmadı. Eğer MEB benzeri bir yol haritası olursa, bizim sınav ertelenir gibi. Sayımızın az olması sınavın ertelenmesini engeller mi bilinmez. Ayrıca ÖSYM, belli de MEB gibi düşünmez, bütün sınavları ocakta yapmak ister. Netice her vazgeçtiği ay sebebiyle sonraki aylarda sınav takvimi sıkışacak.
Bakalım ÖSYM ne diyecek. Hakkımızda hayırlısı.
-
@cenk haklisin hocam da açıklasalardı en azında millet ona göre bilet flaan alırdı
-
Eğer bu sınav ocak ayında yapılacaksa ertelediği sınavlarıda takvimde göre ocakta yapması gerekir o yüzden ertlenir büyük ihtimalle
-
Bu sınavın ertelenmemesi daha iyi olur aslında takvim giderek sıklaşıyor mutlaka bir bakanligin sinaviyla çakışır ertelenirse
-
@kalemcanavarı Bana da öyle geliyor ama bunlar yine sınav çakıştırır.
-
@onuktekin en tehlikeli şuan ticaret müfettişliği tarihleri 3 ayrı sınav onlardan birine denk gelirse şaşırmam
-
@kalemcanavarı kesin gelir kesin üst üste 3 hafta sınav var. Şubata koyarlarsa kesin gelir.