9- 10 Ocak 2021 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Klasik Yazılı Sınavı
-
@helinn005 çok Teşekkür ederim
-
@finansalanaliz rica ederim.
-
Merhaba arkadaşlar kazananlardan kurum belge istedimi?
-
Arkadaşlar MEHMET AYDEMİR i taniyan varmi yada kendisi burda mı?
-
Arkadaşlar geçen sınavda 225. Adayın doğru sayıları alan gkgy nasıldı bilen varsa yardımcı olabilir mi
-
Bu sene açılmama ihtimali var diyorlar doğru mu?
-
@emrediyebiri Kim diyor ?
-
@emrediyebiri Her sene sayıştay rutin ilana çıkmıyor mu? Tasarruf tedbirlerinden mi acaba?
-
@tugcelim evet hocam bu sebepten dediler.
-
@emrediyebiri mantık yürütecek olursak o zaman bu sene ikinci bir kaymakamlık sınavı ihtimali de hayalden öteye geçmeyecek demek ki
-
@tolgahan-ayyıldız kaymakamlığı bilemiyorum hocam. Ben duyduğumu söyledim. Ancak yarın ne olacağı belli olmaz tabi ki.
-
@emrediyebiri Tasarruf tedbirlerine rağmen guy gelecek deniyor, belki buda gelir
-
@tugcelim ülkede felaket bitmiyor ki her şey üst üste geliyor bari diğer korktuklarımız gelmese başımıza
-
@tugcelim hocam karamsar konuşup can sıkmak istemem ama açıklanan hmb kadro sayıları oldu bir ara. O sayılara göre günü gelmesi önceki yıllara göre yine çok az. Neyse yine de çalışmaya devam.
-
@emrediyebiri, içinde söyledi: 9- 10 Ocak 2021 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Klasik Yazılı Sınavı
@tugcelim hocam karamsar konuşup can sıkmak istemem ama açıklanan hmb kadro sayıları oldu bir ara. O sayılara göre günü gelmesi önceki yıllara göre yine çok az. Neyse yine de çalışmaya devam.
*guy gelmesi
-
@emrediyebiri Çalısmaya heves kalmadı bunlari duyduktan sonra
-
@emrediyebiri Duyduğunuz kaynak güvenilir midir hocam ?
-
Arkadaşlar bu “ihtimal” dendi sadece. Yukarıda da dedim açılmaması kesin bir şey değil. Belki başka duyum alan arkadaş vardır diye de buraya yazdım. İnş açılır.
-
Çalışmayı bırakmayın lütfen.
-
Merhaba denetçi yardımcıları göreve başladımı acaba?