9- 10 Ocak 2021 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Klasik Yazılı Sınavı
-
Ulaşabilen varmı bugğn ösym ye ben ulasamıyorum
-
Umarım ertelenmez bu saatten sonra
-
Erteleniyorsa ertelensin, ertelenmeyecekse bilgi verilsin kalacak yerimizi otobus biletlerimizi ayarlayalım kardeşim bu ne düşüncesizliktir ya.
-
Arkadaşlar sınav ertelenirde guy veya vmy gibi sınavlarla çakışırsa hangisine girmeyi düşünüyorsunuz , böyle bir durumsa nasıl bir yol izleyebiliriz?
-
ÖSYM anasayfada yakındaki sınavlar kısmında görünüyor klasik sınav
-
@spesifik hep öyle gözüküyordu zaten
-
Giriş belgeleri normalde yarın mı alınacak
-
Cimerden sordum. Bakalım cevap gelecek mi?
-
@kpss1819 hocam neyi sordunuz? eğer yeni sorduysanız onun cevabının gelmesi zaten sınav tarihinden sonra olur
-
@besplatno ertelenip ertelenmeyeceğini sordum hocam. haklısınız biraz geç oldu sormak için. bir ümit sorayım dedim. bu saatten sonra ertelenmez heralde.
-
@kpss1819, içinde söyledi: 9- 10 Ocak 2021 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Klasik Yazılı Sınavı
@besplatno ertelenip ertelenmeyeceğini sordum hocam. haklısınız biraz geç oldu sormak için. bir ümit sorayım dedim. bu saatten sonra ertelenmez heralde.
Ben sordum hocam sitedeki duyuruları kes kopyala yapıp göndermişler maalesef. Sayıştay içeriğine dair bir bilgi vermediler.
-
@guymağduru ertelenmesini geçtim şu belirsizliği ortadan kaldırsalardi
-
Yarıyıl tatili yine uzatılmış şubata kadar okullar kapalı
-
Sayıştay denetçisi olan bir arkadaşım kurum içinde erteleme ile ilgili bir konunun konuşulmadığını söyledi lakin belli olmaz bu durumlar.Son dakikaya kadar çalışmaya devam mecburen.
-
@lukatoni sayıştay içinden bilmezler hocam süreci tamamen ösym götürüyor
-
@hicks doğrudur hocam hayırlısı
-
Kuruma ulaşabilen varmı
-
Hocam bu sınav ertelenirse ki diğer sınavlar ile illaki çakışacak ve hak kaybı yasatacak. Neden herkes iptal ettirmek erteletmek istiyor anlamıs değilim
-
@hicks ben aradım hemen bağlandı ama bilgileri yok ertelenebilir de ertelenmeyebilir de dediler talebiniz varsa o yönde dilekçe gönderebilirsiniz dediler
-
Giriş belgelerinin yarın açıklanması gerek. Bir hafta önce çarşamba günü açıklanıyor diye biliyorum. Bakalım hangi universiteyi verecekler sinav için.