9- 10 Ocak 2021 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Klasik Yazılı Sınavı
-
@sokrates12 biri yazmıstı biraz esnetiyorlar galiba diye biliyorum
-
@bambam Şöyle hocam ilk 135 kişi her türlü sıralanıyor hiçkimse barajı gecemese bile ilk 135 mutlaka listede oluyor
-
-
@sokrates12 umarım o zaman hepimizin hakkında hayırlısı olur ama çalısan vardır biz boş boş çalısamıyoruz ama
-
@m-ali-44 kardrsim özele bakar mısın sana zahmet
-
@bambam hocam valla bende bir yerde çalışmıyorum ve kesinlikle işi olmayan için daha stresli olduğunu düşünüyorum işim olsa daha rahat olurdum. Sınav da ertelendi halbuki ama yine de şahsım adına bende hazır değilim hakkımızda hayırlısı olsun artık
-
@simer93 inşallah hocam ne diyelim artık zaten geldi sınav hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Cumartesi görüşürüz nasipse
-
@bambam bir suredir tum sinavlarda ayni seyleri yazip yazip durmaktan motivasyonum biraz azaldi. tekrar tekrar ayni notlara bakarak bazi ayrintilar kacmaya basliyor, ertelenmesi pek iyi olmadi gibi. benim durumum su an icin boyle
-
Ben ilk ertelenmediği zaman daha hazırdım simdi onları da unuttum üstüne koyamadım
-
Arkadaslar bana not ya da soru cevap seklinde benzeri bir sey atıp yardımcj olabilecek var mı ?
-
Muhasebe de oran soruları geliyor mu bilgisi olan var mı?
-
Evet geliyor
-
@abcdefg teşekkürler
-
Rica ederim başarılar
-
@abcdefg Hocam sınav içeriğinde yazmasına rağmen şimdiye kadar sorularda göremedim acaba çıkmışlığı var mı ? Bilginiz var mı ?
-
@sahy2307 mali tablolar analizi soruları vardı hocam
-
Ek kağıt veriliyor mu bu sınavda? Aklımda verilmiyor diye kalmış.
-
Arkadaşlar kompozisyonda sadece ön sayfa mı doldurulacak, Yoksa arka sayfaya da yazılabiliyor mu? Bir arkadaş arka sayfayı da yazılabiliyor yazmıştı. Kılavuzda böyle bir bilgi görmedim.
-
sınav giriş belgesiyle ilgili ÖSYM’den mesaj alan var mı? Değişiklik olmuş sanırım ancak ben de değişen bir şey yok hepsi aynı
-
@asımus secimlik oturum belgesi icin bir guncellenme oldugu mesaji aldim evet ancak halihazirda cikarmamis oldugum icin degisiklik durumunu bilemiyorum