9- 10 Ocak 2021 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Klasik Yazılı Sınavı
-
Sayıştay yazılı için de ayrı bir başvuru yapmamız gerekmiyor muydu? Yazılı sınav için herhangi bir sekme açılmamış. Önceki dönemlerde nasıl oluyordu?
-
Aradım, belli bir süre bekledikten sonra birine bağlanıyorsunuz size şu an için tarih neyse o erteleme olursa yayınlanır gibisinden birşeyler diyorlar. Boşuna aramayın
-
Ertelenmis arkadaşlar mesaj geldi ösym den
-
Telefona sms geldi ertelenmiş
-
Değerli Adayımız, 9-10 Ocak 2021 tarihlerinde yapılması planlanan 2020-Sayıştay Yazılı Sınavı, Kovid-19 salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında ileri bir tarihe ertelenmiştir.Yeni sınav tarihi belirlendiğinde size bildirilecektir. Yeni yılda sağlık, mutluluk ve başarılar dileriz. ÖSYM Başkanlığı B001
-
ertelendi arkadaşlar
-
ertelendi.
-
Boşluğa düştüm...
-
İnşallah başka sınavla çakışmaz
-
Umarım bilet alan, otelde vs. yer ayarlamış olan yoktur.
-
hayırlı olsun hmb ye benzedi buda
-
Bir başka sınavla çakışmama ihtimali imkansıza yakın gözüküyor, dua edelim guy vmy vakıfbank gibi sinavlarla cakısmasin
-
Olması gereken oldu hayırlı olsun
-
@sokrates12 Mart, nisan aylarında çakışmaz gibi ya bakalım inşallah çakışmaz.
-
@onuktekin hocam bu benim de aklıma takılan bir soru cevabını bulabildiniz mi ?
-
@sahy2307 Bulamadım hocam. Artık yeni sınav tarihi belli olunca göreceğiz. ais sisteminde sadece eleme sınavı görünüyor. Formaliteden de olsa bir başvuru oluyordu diye hatırlıyorum ama emin olamıyorum.
-
@onuktekin şu ana kadar başvuru yapmadım. İnşallah yoktur.
-
@sahy2307 haberimiz olur. Ondan yana problem yok.
-
Herhalde günlük vaka sayısı 1000'in altına düşmüş. Sınav tarihi ile ilgili bir tahmini olan var mı?
-
@lafz Nisan-Mayıs anca... Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü "Yeni 3. dalga bekleniyor. Bu bakımdan üçüncü dalgaya hazırlıklı olunması lazım" dedi. böyle bir haber gördüm. Aşılamada yol alınırsa nisan -mayıs yoksa haziran-temmuz diye düşünüyorum. İnşallah bu kadar uzamaz.