9- 10 Ocak 2021 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Klasik Yazılı Sınavı
-
Sinav yerindeki lisenin içinde uygulama oteli vardi şehir dışından gelecek arkadaşlar bilgi alabilir
-
Çankaya İMKB Mesleki ve Teknik And. Lis. mi herkesin?
-
Arkadaşlar sınava dair bir açıklama var mı? Sınav yeri sizce neresi olur? Şehir dışından geliyorum Ankara'yı da bilmiyorum. Ankara'da sınav yerine yakın kalacak yer önerisi olan var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
-
Arkadaşlar merhaba,
Sınavda soruları her bir bölüm için kaç adet, bilgisi olan var mı? kompozisyon sorusu nasıl oluyor kaç puan üzerinden puanlanıyor, ve daha önce sınava girmiş olan varsa kompozisyon hakkında bilgi verebilir mi?
herkese kolay gelsin
-
ben de ilk defa yazılı kurum sınavına gireceğim. daha önce bu sınavı geçen var mı? nasıl oluyor? ben kendimi tam hazır hissetmiyor gibiyim. oldum olası da sevmem yazılı sınavları. bir soruya bir sayfa mı veriliyor?
-
@importante hocam soru sayısı derslere göre değişebiliyor hukukta mesela 6 veya 7 klasik sorulabilirken muhasebede 4 olabiliyor. Zaten her sayfada soru var altında cevap için boşluk var. Yeterli oluyor verilen boşluklar. Kompozisyon tek soru 100 puan üzerinden değerlendiriliyor. Çıkmış kompozisyon soruları internetten aratılınca bulunabiliyor.
-
@abcdefg hocam siz mülakata kalmış mıydınız
-
Evet hocam
-
Hukukta sorular secmeli mi oluyor hepsi mi cevaplanacak
-
@abcdefg umarım bu sefer emeklerinizin karşılığını alırsınız. Size değerlendirmeyi sormak istiyorum yani sizce puanlamaları kıt mı yoksa normal mi. Beklediğiniz puanı mı aldınız
-
225 kişi sınava giricek 135 kişi her halukarda mülakata katiliyor diye biliyorum. Zaten soruların hepsini cevaplandirmak imkansiz.Barajda yok galiba standart sapma mantığıyla çalışmayi aksatmama durumunda mulakata kalinabilecegini dusunuyorum
-
@simer93 kıt olduğunu söyleyemem hocam ben beklediğim puanları aldım açıkcası
-
@abcdefg hocam boş bıraktığınız var mıydı veya boş sayılabilecek kadar az çok karaladığınız
-
boş bırakmadım hocam zaten maliye ve hukuk çok iyi geçmişti. muhsebede bir soruyu tam olarak yapamamıştım az çok bir şeyler karaladım ama yinede.
-
Arkadaslar nasıl gidiyor ? Ben hiç çalısamıyorum berbat haldeyim. Sizin nasıl ? Nasıl çalısıyorsunuz ?
-
@bambam iş dolayısıyla mı çalışamıyorsunuz ?
-
Hem iş hem de bilmiyorum ilk seferde ki gibi konsantre olamıyorum çalısamıyorım
-
@bambam yani işiniz varsa tabi devlet kurumunda tadını çıkarın bence benim gibi işsiz olup kazanmak zorunda olmak inanın daha zor
-
Kamuda değilim mi kamuda olsam haklısın ama çalısabılıyor musun nasıl gidiyor
-
Benimde kötü gidiyor hiçbir şey anlamadan vakit geldi çattı tek umudum 135 kişinin öyle veya böyle doldurulacak olması zorunlu baraj olsa imkanı yok mülakata katılacak 50 kişi bile bulamazlar diye düşünüyorum.