Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@06kaya06 Neden açıklanmadi anlamak güç gerçekten
-
Hocam pazartesi arayıp sıkıştırmamiz lazım sürekli ćok yakında diyip duruyorlar hatırlamalrı lazım diye düşünüyorum yoksa en az 1 ay daha bekleriz.
-
@kamucubey Uzmanlar Şube müdürünün altında değil diye biliyorum, yanlış mı düşüüyorum ? Bir çok kurumda hatta bu yüzden şube müdürleri uzmanları sevmezler
-
@ömer-faruk-0 aynen hocam bugün arayıp sıkıştıralım
-
Gümrük grubuda aciklanmis arkadaslar
-
Listeler %90 aynı muhtemelen iç ticaret de aynı olucak
-
arkadaşlar gümrük grubu için listeyi kaydeden biri ss alan atabilir mi? Şuan sitede hata veriyor açılmıyor.
-
![0_1618839851357_Screenshot_20210417-162928_Drive.jpg](Yükleniyor 100%)
-
Gümrük biriminde çalışan üstad var mı aramızda?
-
Yarın resmî tatil olmasa açıklanabilirdi haftaya kaldı sanırım
-
İç ticaretin ne zaman açıklanacağına dair bilgisi olan var mı
-
iç ticaret grubu açıklanmış
-
Benim maalesef olmadı
-
Silinmiştir
-
Sınavdan çıkınca birebir aynı cevapları yazan arkadaş mülakata kalmış ama ben kalamamışım yani iş çığrından çıktı sözlü aşama bitti yazılı aşamaya kadar geldi.
-
Silinmiştir
-
Silinmiştir
-
Bence biz fazlalık yapmayıp ülkeyi kapatalım tek arkadaşın tüm kadrolara yerleşme potansiyeli var.
-
@sokrates12 gördüğüm kadarıyla tam 11 kişi 3 farklı alanda aynı anda çalışabilme yetisine sahipler
-
@ayk97 Kardeşim sınavı geçen herkesi işe almıyorlar. Birinden elenirsem birine girerim mantığı var herkeste bende dahil. Adamın puanı var ki 3 sınava da girmiş ve geçmiş helal olsun bunu bu şekilde eleştiremezsin. Sınava girmeyenleri eleştirmen mantıklı ama bu eleştirin cok mantıksız