Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@scofieldmustafa hocam peki muhasebede monografimi çıkar sizce
-
5 kişilik alım hariç diğerleri 90 altına kesinlikle düşer , 90 altındakiler merak etmesin . Anladığım kadarıyla klasik sınavı en zorlu sınavlardan biriymiş
-
sıralama 410 bekliyorum zaten hep bekliyorum .
-
Tek tercih olsun diyenlere saygı duyarak bende ayrı ayrı olsun isterim tabi 🤟
-
@adanali01 aynen klasik sinav=monografi
-
@scofieldmustafa tesekurler mustafa hocam
-
Hayirli olsun dostlar. Güzel meslek, güzel sayı.
Sayının böyle olmasında birimlerin ayrılmasi etkili elbette. Her üç grup başkanlığının da ihtiyaçları dikkate alınmış.Sınav tarihleri ayrı ayrı, sınava girebilecek aday sayıları da bağımsız belirtilmiş. Bu yönden ayrı başvuru alınacağını ve ayrı taban puanlar oluşacağını düşünüyorum.
Meslek tanıtımını da verelim tekrar,
-
@kalemcanavarı adil olan bu olur bence. Buralara girenler çok özel bir sebep olmazsa başka işlere yerleşmeye de uğraşmaz. Süreçleri hızlı olsa bir de mükemmel olur.
-
@onuktekin bende aynı fikirdeyim hocam yalnız tek sınav daha iyi olurdu sanki
-
@kalemcanavarı Aslında evet tek sınav sonrası bir seçim daha pratik olabilirdi. Özellikle Ankara dışında olanlar için. İnşallah sınav da biz de pandemiye kurban gitmeyiz.
-
@onuktekin belki maliye sınavlarıda bu aralıkta olabilir referans alırsak
-
300 kişiden 60. Olan mülakata kalıyor. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.
-
86,95 ile deneyelim de zor gibi.
-
Ankara dışında olup her hafta sinav icin sehir disindan gelemeyecek arkadaşlar hepsine başvurmaz umarim , evet hakkınız fakat sinav icin gelmeyeceksenizde başka arkadaşlarin haklarina girmeye gerek yok.
-
Arkadaşlar birine başvuru yapan diğerine de yapacak sınav tarihlerinden anladığımız kadarıyla. Bir kişiye 3 tane şans vermektense 3 farklı kişiye birer şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü ilk 100 de olanlar hepsine başvuracak ve kafadan 200 kişinin hakkı yenecek, ilk 200 de olan da diğerine başvuracak oradan da 100 kişinin hakkı yenecek.. en azından tekine başvuru olsa veya Halkbank gibi tercih sıralaması yapılsa herkesin şansı olur. Şahsen 89altına düşeceğine inanmıyorum. 89puanla 280lerde sıralamam var sadece 300 kişiliğe başvurabileceğim ve geçen seneden 15-20 kişi başvurduğu an giremiyorum en basiti. Ki işi olup yine de başvuracak olanları söylemiyorum bile. Başvurular başlamadan bu konuya bir çözüm getirilmesi adına bakanlığı aramamız gerektiğini düşünüyorum. Ben arayacağım.
-
@asımus Aynı şekilde bende 90 puanla böyle bir durumun magduru olacagimizi dusunuyorum. Kaldi ki ankara disinda yasayan arkadaslar 3 hafta ard arda ankara gelmesi pek mumkun gozukmuyor , sirf basvurulmus icin basvurulacak.
Mutlaka bakanligi aramamiz gerektigini dusunuyorum -
Arkadaşlar yönetmelik ve ilandan çıkardığım sonuç; ilana başvuru genel olarak yapılacak gibi geldi anladığım kadarı ile başvurular alındıktan sonra en yüksek puanlı ilk 100 kişi dış ticaret grup başkanlığına, ardından 200 kişi gümrük grup başkanlığı en son 300 kişilik sıralamaya sahip kişi iç ticaret grup başkanlığı alımı için sınava girecekmiş gibi geldi yani 600 kişilik liste başarı sıralamasına göre olacak gibi geldi böyle mi sizce ?
-
Gelen ilanları kendimize şekillendirmek yerine keşke ona biz uysak her ilan sonrası aynı terane
-
@selimali, içinde söyledi: Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Arkadaşlar yönetmelik ve ilandan çıkardığım sonuç; ilana başvuru genel olarak yapılacak gibi geldi anladığım kadarı ile başvurular alındıktan sonra en yüksek puanlı ilk 100 kişi dış ticaret grup başkanlığına, ardından 200 kişi gümrük grup başkanlığı en son 300 kişilik sıralamaya sahip kişi iç ticaret grup başkanlığı alımı için sınava girecekmiş gibi geldi yani 600 kişilik liste başarı sıralamasına göre olacak gibi geldi böyle mi sizce ?
Öyle bişey olsa hepsinin sınavı aynı gün olur hocam
-
@guymağduru Doğru hocam haklısınız, düşünmemiştim böyle