Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Utemin misafirhanesinde kalan varsa sabah benimle birlikte taksiyle geçebilir sınav merkezine
-
Maliye/Ekonomi
1-) bretton woods sistemi nedir neden yıkıldı
2-) parafiskal gelir nedir örnek verin vergi harçla kıyaslayın
3-) j eğrisini- marshall lernere göre açıkla
4-)tavan fiyat uygulaması nedir şekil çiz açıkla
5-) mali engel
Denk bütçe çoğaltanı
Manşet-çekirdek enflasyon
Sterilizasyon
Kavramlarını açıklayın -
@hicks27
bretton yaktı beni. -
özel hukuk sorularını yazan güzel insanlar. size de selam olsun..
-
@duha -Ticari iş nedir ticari iş karinesi nedir bir işin ticari iş olması yükümlülükleri nedir Ve müteselsil borçluluk nedir.
-Tacir Yardımcıları nedir ticari vekile ticari temsilci nedir benzerliklerini ve farklılıklarını açıklayınız
-Sözleşme özgürlüğü nedir sözleşme özgürlüğünü sınırlandıran ilkeler nelerdir ve bu ilkelerden olan sözlü sözleşme konusunun imkansızlığı nedir açıklayınız
-Borcu sona erdiren haller nelerdir ve takası açıklayınız
-Taşınmaz yükü nedir çeşitleri nelerdir nasıl kurulur ve nasıl sona erer -
@duha -Ticari iş nedir ticari iş karinesi nedir bir işin ticari iş olması yükümlülükleri nedir Ve müteselsil borçluluk nedir.
-Tacir Yardımcıları nedir ticari vekile ticari temsilci nedir benzerliklerini ve farklılıklarını açıklayınız
-Sözleşme özgürlüğü nedir sözleşme özgürlüğünü sınırlandıran ilkeler nelerdir ve bu ilkelerden olan sözlü sözleşme konusunun imkansızlığı nedir açıklayınız
-Borcu sona erdiren haller nelerdir ve takası açıklayınız
-Taşınmaz yükü nedir çeşitleri nelerdir nasıl kurulur ve nasıl sona erer -
@feyzullaharik
sağolum hocam. ben soruları hazırlayanları kastetmiştim
teşekkürler siz de güzel insansınız -
Sınava gelmeyen kaç kişi vardı arkadaşlar bilgisi var mı?
-
Bizim sınıf 10 kişilik idi 5 kisi yoktu
-
@badboysimsek katilim 110-120 arasi diye soylendi sanirim
-
@duha ahahhaa hocam sınavdan beyni yanan biriyim mazur görün...
-
Hadi gençler yorumlayın bu sınav ile uzman yardımcısı sınavını
-
@gpale uzman yardimcisi sinavini bilmiyorum ama bir yildir medeni- esya calisiyorum ilk kez tasinmaz yuku cesitleri diye bi soruya denk geldim ve soru 20 puandi hala aklim almiyor
-
@justinterrogate
aynen öyle cins sorular vardı.
borç ilişkisini sona erdiren haller başka borcu sona erdiren başka. soruda ikisini aynı anlamda gibi sormuş. ben ayırarak cevapladım bilmiyorum ne puan verirler. -
@justinterrogate daha da ileri gidiyorum, ulkedeki en gozde hukuk fakultelerinden mezun iki arkadasima sordum onlar da duymamislar, lol diyorum sadece.
-
@duha evet parantez icinde olunca ayni anlama gelir gibi sorulmus ama farkli seyler. haklisiniz.
-
@duha o soru yanlış. Hangisini yazdıysanız doğru kabul edilecek
-
Cidden anlamıyorum hocam, İSKİ Müfettişliği 0.03 puanla liste dışı kaldım, stajyer kontrolörlük de 0,2 puan ile burada da 0,3 puan ile listeye girememiştim. 200 kişinin sınava hak kazandığı yerde 90 katılmayan ne söylenebilir ki zaruret harici keyfi gitmeyen kişileri vicdanları ile baş başa bırakıyorum.
-
@merveogutcu bu bilgiyi nereden aldınız acaba
-
@selimali Üstad zaruri durumda olanları tenzih ederim ama diğer katılmayan arkadaşlar bu sınavdan korktuğu için girmedi. Başvuruyorlar ilk ilan geliyor heyy ooo Ticaret bakanlığı Müfettiş alıyormuş başvuralım diyorlar sonra çalışmıyor gözü de yemeyince giremiyorlar.