Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim, rekabet uzman yardımcılığı için mülakat sonucu bekleyen arkadaşlar varsa ve tercih etmeyeceklerse eğer rekabet kurumunu arayarak feragat etmeleri önemle rica olunur.
-
30 farklı kuruma atanan aynı arkadaş yine devrede. Bizler bir mülakatı geçmek için yıllarımızı verelim kimileride kurumlardan kurum seçsin .
-
Hocam telegram grubunu bilen varsa özelden linkini atabilirmi
-
@sokrates12 bu arkadaş kim oluyor ve kaç farklı yeri kazandı? Dediğin gibi biz yılları harcamaya devam edelim..
-
@teorik teorik Bircok kurumu kazanmasına rağmen hala mülakatlardan gecebilen bir arkadas.Issizliğin çok zor olduğu ve her bir kadronun altın değerinde olduğu bir dönemde her kadroya atanarak boşu boşuna kadro yakan bir arkadaş. Biraz daha atansın ne diyelim
-
Hazine maliye müfettişligini kazanıp buradan feragat edecek arkadaslar var mi acaba yedekler için bayağı önemli bi konu ticareti mi maliye yi sececekler acaba
-
Arkadaşlar kazananları tebrik ederim BTK uzman yardımcılığına gitmeyecek olan varsa bir an önce feragat etmelerini rica ediyorum daha açıklanmadan
-
Herkese hayırlı olsun, İç ticaretten feragat edecek var mı ?
-
Herkese hayırlı olsun burayı kazanıp kosgebi bırakacak arkadaş varmı acaba
-
Habip dayanamaz ilerde Cumhurbaşkanlığını da zorlar..
-
@immobile07 emin ol ona da referans bulur
-
@colebusthe10 nasibin varsa olur demişti bana hep ona nasip oluyor nedense biz günahkar kuluz.Dünyaya Ankara Siyasallı olarak acı çekmeye gelmişiz.
-
@colebusthe10 birde hasetlik ediyorsunuz diyor
-
@colebusthe10 tabi tabi herkes işi gücü bıraktı kendisine hasetlik yapıyor hay Allah ım ya
-
@immobile07 GUY mülakatına bile girmeye tenezzül etmedi.
-
Valla ben hakkımı helal etmiyorum. Egerki hakkımı yiyerek girdilerse. He şu var referans kullanıp atanmaya çalışanı anlarım. Ancak öyle insanlar varki 2 ticaret müfettişliği mülakatına kalmış adam/kadın torpili sayesinde önceden aranıp seçim hakkı tanınıyor. Ancak 3 ticaret müfettişliği mülakatına kalan aranmiyorsa bu net kul hakkıdır. Ve bende hiçbir şekilde hakkımı helal etmiyorum. Etmeyeceğimde. Allah onu bu dünyada mutlu etsin. Hak yedikçe dahada mutlu olsun ve daha çok yesin ki öbür dünyada Allah'ın gazabiyla karsilaşsın. Listede ismi olduğu gibi. Merak etmesin. Kul hakkı yemekten de ismi listede. Allah herşeyi görüyor bu bana yeter.
-
Dostlar merhaba guy istanbul ve ticaret müfettişliğini kazanan mükerrer aday neslihan asena adında bir arkadaşı arıyoruz kendisi ya da onu tanıyan bir arkadaşı hangi seçimi yapacağı ve feragati konusunda yedek arkadaşlar beklemede, lütfen bilen biri ulaşsın
-
arkadaşlar merhaba,atanan arkadaşlara hayırlı olsun. belge götürdükleri zaman güvenlik soruşturması yapılıp yapılmayacağı ile ilgili bilgi verildi mi atananlara? ne zaman göreve başlayacaklar belli mi?
-
Arkadaşlar yedeklerden sıra gelenler arasında hala evrak teslim etmeyenler varmış. 15 gün süre var diye beklemenin bir alemi olduğunu düşünmüyorum, ivedi bir şekilde evraklarını teslim edebilirlerse daha erken başlamak hepimizin lehine olacaktır. Şimdiden teşekkür ediyorum.