Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@duha açıklandı sandım hocam yapmayın böyle şeyler
-
@ozcanis
yakındır inşallah -
Ticaret Denetmenligi açıklandı ticaret uzmanlığın mülakatlarının bittikten sonra denetmenligin mülakatlarını koymuşlar hemen peşine büyük ihtimalle müfettişlik mülakatlarını koyarlar içimden bir ses ELİ KULAĞINDA diyor
-
Aman hocam eli kulaginda demesen iyiydi:)
-
@tylerdurden kesin yine 2 hafta vardır hocam ne zaman arasak 2 hafta diyorlar
-
baktigim her sinavda iki hafta mevzusu goruyorum burokraside bir bug olustu da haberimiz mi yok anlamadim
-
@justinterrogate bence akıllı bir telesekreter 2 hafta demeye programlanmış olabilir hocam
-
Müfettişlik sınavı denetmenlikten çok önce yapılmıştı neden onların ki erken açıklandı acaba? Müfettişliği ısrarlar açıklamıyorlar.Ne yazık ki Kuruma karşı hissettiğim müspet düşünceler tamamen değişti
-
Hocam o test sınavdı ondan açıklandı ilk uzmanlık yapılmıştı o açıklandı ilk zaten sonra bu test olduğu için bu kadar çabuk açıklandı ve sırada müfettişlik var ben 1 haftaya kadar açıklanacağını en geç Mayıs başı gibi mülakatların başlayacağını düşünüyorum çünkü tabloya şöyle bir baktığımızda personel daire başkanlığı bence mülakatların hepsinin Nisan ayında bitip Mayıs'a sarkmamasini istiyor gibi duruyor hepsini böyle 1 er hafta arayla koymalarindan
-
@06kaya06
birinde süreci okul birinde bizzat teftiş yürütmesi durumu da var hocam.
bana da artık bu hafta zamanı geldi gibi geliyor. birkaç güne açıklanır heralde. denetmenlikte 8 nisan duyumu vardı erken açıklandı. belki 8 i müfettişliğe denk gelir -
Bakanlığı demin aradım telefonu açan hanımefendi 1 haftaya kadar açıklanacağını söyledi kendilerine öyle söylenmiş
-
@primocarnera bu haftada açıklanmayacak heralde hocam
-
tedbir kararlarını görelim de bugün hocam ona göre gelişme yaşanır belki.
-
Dün bakanlığı aradığımda açan hanımefendi bugünlerde açıklanır dedi bu hafta açıklanır inşallah diye ümit ediyorum
-
@duha hocam sadece liste yayınlayacaklar hemen mülakata çağrmıyacaklar ya niye bu kadar uzatıyorlar anlamıyorum
-
@ömer-faruk-0
bunu da sanırım mülakat tarihiyle birlikte açıklamak istiyorlar.
bu hafta açıklanır inşallah. -
dış ticaret açıklandı
-
ya kalp krizi mi geçirelim illa diğerleri neden açıklanmıyor
-
@duha Neyin kafasını yaşıyorsun ?
-
@walrasınanalizi
ne diyorsun kardeşim?