Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@duha sitede öyle birşey yok nerden gördünüz
-
@duha pgm'de göremeyince troll sandım ya kusura bakma
-
-
aradım az önce. açan hanımefendiye dış ticaret açıklandı ama diğer gruplar neden yok farklı günlerde mi açıklanacak dedim. yeniden kapanma kararlarına göre plan yapıyoruz dedi. dış ticaret açıklanıp diğerlerinin açıklanmamasını anlayamadık ama dedim. o konuda bir bilgim yok malesef dedi..
-
@duha vay arkadaş dış ticareti kapanmaya göre ayarlamışlarda digerlerini mi ayarlıyamamışlar böyle bir saçmalık olamaz
-
@ömer-faruk-0
ben de anlamadım hocam. ama sanırım aradığım kişinin dış ticaretin açıklandığından haberi yoktu. konuşmaları öyle geldi bana. açıklamadan 10 dk sonra aradım çünkü.
mülakatla birlikte açıkladıklarını ve planı bugünkü tedbir kararlarına göre yaptıklarını öğrenmiş olduk. öbür kısmı gerçekten anlamadım.
okunma ve onay işlemleri birlikte yürütülüyordur diye düşünüyordum. inşallah uzun sürmez diğerleri de gelir yakında. -
Dış ticaretten sonra birer hafta arayla diğerlerini koy tam kapanma olsa bile en fazla ramazan bayramına kadar olacak önünde hiçbir engel yok koymalarının şimdi bide diğerlerinin açıklanmasını bekle dur
-
@primocarnera hocam tarih belirler ler eger sayılar çok artarsa yine ertelerler mecburen ama şu liste açıklamamak
-
Açıklandı arkadaşlar.
-
@gizem33 nerde ne açıklandı hocam şu aşağısini okuyun lütfen
-
Aramız da Dış ticareti kazanan var mı acaba?Kazananlar veya kaybedenler ne düşünüyor?
-
Dış ticaret Lisetesin de 22 kişi var normalde 4 katı aday(20 kişi) çağrılacaktı 2 kişi fazladan çağrılmış.Klasik bir sınavda 2 kişinin sonuncuyla aynı puanda olması zor bir ihtimal.
-
@06kaya06 ben kazandım hocam,ama yoğun bir dönemdeyim heyecanını çok fazla yaşayamıyorum şu an,zaten mayısta mülakatlar.güzel bir meslek,iskide 116 kişiden 8 kişi atanmıştı şimdi 22 kişiden 5 kişinin atanacak olması beni umutlandırıyor.ancak ne olur allah bilir.diğer kazanan arkadaşlara da başarılar diliyorum,hepimiz için hayırlısı olsun.
-
Günaydın arkadaşlar bugün bakanlığı arayıp sıkıştırsak mı biraz önlemler açıklandı pek mulakatlara kesik atacak türden önlemler değil
-
@primocarnera çok iyi olu hocam ama telefonu açan kişiler sanki pek bilgi sahibi değil gibi geliyo bana
-
Bence biliyorlar ama net cevaplar veremiyorlar ne kopartsak kardır ağızlarından
-
@primocarnera aynen hocam bir deniyelim şansımızı
-
Bir arkadaşımıza 1 haftaya kadar açıklanacağını duyduk demişler umarım doğrudur sizlerde arayip teyit etmeye çalışın
-
Hocam yaklaşik 3 haftadır aynı cevapı veriyorlar neyi bekliyorlar anlamadım
-
Bugün de açıklanmadı.Dış ticareti açıklayıp gümrük ve iç ticareti halen daha açıklamamaları kaygı verici.